Partnerkeuze (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2011-06-04 23:38:00
moe van het leven
Hoe moet ik de rest van mijn leven doorbrengen met een man die niet kan zien dat:ik mijn eigen centjes verdien,ik er goed uitzie,ik mag geen contact met mijn ouders ik mag niet uit huis. Ik stress me dood heb geen eigen huis anders was ik allang weg;praten helpt ook niet; zelfmoord kan ook niet meer ik heb een dochter van 3 jaar ik ben27jaar kan met niemand erover praten!
Antwoorden en reacties
2011-06-04 23:38:00
hij SLUIT JE OP. Je mag geen contact met ouders of uit huis?
Zou dat dan wel ok zijn als je wel waardeerde?
Alleen iets minder erg toch?
Neem wel contact op met je ouders, en ga daar weg.
Met je dochtertje.
Dit is geen relatie, dit is dwang
En eigenlijk weet je dat best.
(3511) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-06-08 11:09:00
Het lijkt mij dat je straks wel je kind naar de kleuterschool moet brengen.
Als je haar een keer weg brengt zorg ervoor dat je je belangrijkste dingen mee hebt. Pinpas, paspoort,geld. Er is vast wel een moment dat je even uit huis mag. Bijvoorbeeld voor boodschappen. Of je kind naar school brengen. Ga naar de school en zeg dat je je dochter niet brengt en je verteld je je verhaal. Zij helpen je verder en anders zoek je gelijk de crisis opvang op. Zij helpen je aan onderdak en begeleiden je. Neem ook gelijk daarna contact op met je ouders en leg de situatie uit. Vertel dus waarom je ook geen contact met ze mocht hebben. Het is moeilijk maar hoe langer je wacht des te moeilijker. Doe het niet alleen voor jezelf maar ook voor je dochter. Echt het is eerst vervelend maar als jij straks je eigen onderdak hebt, weer contact met je ouders en je dochter een normaal leven leid zul je zien dat je trots bent op de stap die je hebt genomen.
(3515) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-06-29 13:44:00
Er is een oplossing: ook al lijkt dat nu niet. Je verdient je eigen centjes? Betekent dit dat je buitenshuis in loondienst bent? Zo ja, dat schept enige zelfstandigheid.
Sluit me verder aan bij andere reacties. Heb zelf zoiets aan de hand gehad. Ben vertrokken, met angst, toen hij op zijn werk was. Wat was ik bang dat hij ineens zou thuiskomen.... Waar kun je heen? Je kan altijd naar je ouders toe, ook al denk je van niet nu of heeft hij je dat wijsgemaakt. En anders, vertrek als hij slaapt. Maak een stappenplan, ga naar het maatschappelijk werk, juridische dienstverlening. Als je geen geld hebt is er een "potje" van waaruit je recht hebt op een advocaat. Die kan je bijstaan. En haal uit het huis wat van jou is: hij kan de sloten gaan veranderen en het heel moeilijk maken dat je nog wat terugkrijgt... Heb ik meegemaakt ten minste. Kon ik het over doen, had ik een verhuiswagen oid laten aanrukken. Containeropslag, vrienden weet niet wat.... Angst is een slechte raadgever: probeer sterker te zijn dan de angst! Ik denk dat je best bang zult zijn, ook zal hij dat vast inpraten. Goed dat je hier schrijft:1e stap. Succes! vrouw
(3582) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-08-26 18:34:00
Ik ben enorm benieuwd hoe het nu met je gaat en of je er al weg bent.. kun je iets van je laten horen?
(3664) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).