Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-04-13 14:29:00
jaloers op men vriendje
hey ik ben dus sanne en ik had 2 jaar een relatie met een lieve jongen. Ik heb het toen uitgemaakt om dat ik jaloers was als hij met iemand praatte. Nu heb ik terug een relatie met die jongen, maar ik ben nog steeds jaloers en zou er graag van af willen kan iemand me helpen aub alvast bedankt groetjes sanne.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-04-13 14:29:00
hey sanne, jaloezie komt voort uit eigen onzekerheid en angst. hij is bij jou met een reden en de angst die jij dan hebt, of dat nou is omdat je bang bent dat hij vreemd gaat of dat hij jou kwets moet je los laten. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, dat kan ik me ook indenken, maar toch is het jou onzekerheid die jezelf gek maakt. wees blij met de persoon die je bent en als hij wel vreemd gaat dan heeft hij jou niet verdiend. ik weet natuurlijk niet hoe jullie relatie in elkaar steekt en hoe jullie met elkaar omgaan. maar als je zeker weet dat hij nooit vreemd zou gaan dan heb jij je nergens zorgen om te maken. Als je dat nog niet gedaan hebt praat er met hem over, zeg wat je dwars zit en wat je angsten zijn. Maar wordt vooral zekerder over de persoon die jij bent. mannen zullen altijd kijken naar andere vrouwen, maar jij loopt met hem, jij bent de persoon waar hij zijn geheimen aan verteld. hij zal dan zo'n oppervlakkige meid niet kiezen boven jou, en vat het dan ook niet persoonlijk op. werk aan jezelf om zekerder te worden en gelukkig te zijn met jezelf dan verdwijnt de jaloezie.
(3398) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).