Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-03-15 02:30:00
Liegende 'beste vriendin'
Ik heb een 'beste vriendin', ik ben al 4 jaar vriendinnen met haar. alleen ik merk dat ze heel vaak liegt. soms zeg ik het wel eens op een vriendelijke manier maar ze ontkent echt alles altijd. ik kan me heel erg ergeren aan haar.. ook best vaak. ook is vaak asociaal, brutaal, onbeschoft en super eigenwijs. het klinkt nu echt alsof ik overdrijf ofzo maar dat is niet zo! soms denk ik wel eens om geen vriendinnen meer te zijn, maar dat kan ik gewoon niet. hoe moet ik er voor zorgen dat ze niet meer liegt en niet zo onbeschoft enzo is??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-03-15 02:30:00
Gewoon eerlijk zijn als je genoeg om haar geeft en je wil niet dat ze zichzelf zo voor gek zet door te liegen dan moet je een goed gesprek aangaan en het brengen op een hele rustige manier zonder teveel kritiek anders blijft ze liegen.
(3358) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-05-03 19:55:00
ik heb ook zo een vriendin maar na het liegen houd ze ook heel erg van mensen irriteren op een hele gemene manier, ook wilt ze de beste zijn dat irriteert me maar ik heb het haar gezegd en nu is alles goed moet je ook gwn proberen :)
(3436) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-06-10 17:21:00
Makkelijk: zegt het gewoon tegen haar waar je mee zit & als ze dan boos is en niks meer met je te maken wilt hebben is het geen goede vriendin, want echte vriendschap duurt lang en je hebt heus wel andere mensen om je heen toch?
(3523) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn