Communicatie en taal algemeen


10 - Communicatie & taal »  -  Communicatie en taal algemeen »
2008-02-01 23:25:00
Hoe communiceer je met iemand die altijd te moe is om te praten?
Sinds mijn vrouw weer werkt is ze elke avond moe en heeft geen behoefte meer om te praten. Het liefste lijkt ze even tv en moet ik mijn mond houden anders kan ze het niet volgen, om 10 uur gaat ze naar bed en ook dan mag ik niet even iets zeggen want ze wil slapen. Intiem zijn we dus ook nog amper. Ik wil niet eens over hele moeilijke dingen praten gewoon over de kinderen, wat we in het weekend gaan doen of wat en zij op het werk hebben meegemaakt. Maar zelfs over dingen als het huishouden hoe we dingen regelen e.d. praten we niet meer, mijn vrouw geeft opdrachten wat er nog moet gebeuren het liefste zeer kort en bondig en geen discussie a.u.b. Ik krijg het gevoel dat we compleet langs elkaar heen gaan leven en zie geen oplossing zolang zij altijd alles afkapt en te moe is. Minder werken wil ze ook niet en ik doe al heel veel in huis en ben zelfs een dag minder gaan werken om haar te ontlasten. Wat kan ik in vredesnaam doen om dit tij te keren want ik zie onze hele relatie naar de knoppen gaan. Help A.D.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-02-01 23:25:00
vraag haar naar haar collega's, waarschijnlijk zit er een bij waar ze het wel heel goed mee kan vinden..
tis wel een vrouw dus koop eens iets leuks voor haar, regel een oppas en ga met zn 2-en uit, laat haar merken dat ze nog altijd heel speciaal is voor jouw.
(272) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn