Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-02-17 21:59:00
Wat zijn vrienden?
wat zijn vrienden eigenlijk? want ik doe mijn spreekbeurt er over maar juist dit weet ik niet.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-02-17 21:59:00
Vriendschap is de ander accepteren voor wat hij/zij is. Van eerlijk advies dienen wanneer hij/zij je er om vraagt. De keuzes die de ander maakt respecteren, maar voor fatale fouten proberen te behoeden. De relatie van de ander eren, ga er niet in stoken, het gaat vaak ten koste van de vriendschap. Vriendschap is: "er zijn voor de ander, maar niet eisen dat de ander er voor jou moet zijn."
(3307) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-04-04 23:09:00
vrienden zijn in mijn ogen mensen die je accepteren en niet zomaar weglopen om een klein foutje, wat de meeste mensen wel doen. Vrienden staan er altijd voor je klaar ook in moeilijke tijden. Er zijn maar weinig ware vrienden, die het verdienen om met jou vrienden te zijn. Verder kan je vrienden herkennen aan vaak een soort aantal gelijke eigenschappen (zelfde interesses).
(3389) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-06-29 14:59:00
Vrienden zijn mensen die om je geven en altijd voor je klaarstaan als je het moeilijk hebt. Die een glimlach op je gezicht tevoren als je het even moeilijk hebt. En Dat je lol met ze hebt. en het allerbelangrijkste dat als zij het moeilijk hebben dat je hun natuurlijk ook helpt. En ja inderdaad goeie vrienden zijn er maar weinig. Vrienden kunnen met de tijd veranderen in je vijanden al ken je ze lang. Tsjaa zo gaat het leven.
(3583) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn