Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-02-17 21:59:00
Wat zijn vrienden?
wat zijn vrienden eigenlijk? want ik doe mijn spreekbeurt er over maar juist dit weet ik niet.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-02-17 21:59:00
Vriendschap is de ander accepteren voor wat hij/zij is. Van eerlijk advies dienen wanneer hij/zij je er om vraagt. De keuzes die de ander maakt respecteren, maar voor fatale fouten proberen te behoeden. De relatie van de ander eren, ga er niet in stoken, het gaat vaak ten koste van de vriendschap. Vriendschap is: "er zijn voor de ander, maar niet eisen dat de ander er voor jou moet zijn."
(3307) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-04-04 23:09:00
vrienden zijn in mijn ogen mensen die je accepteren en niet zomaar weglopen om een klein foutje, wat de meeste mensen wel doen. Vrienden staan er altijd voor je klaar ook in moeilijke tijden. Er zijn maar weinig ware vrienden, die het verdienen om met jou vrienden te zijn. Verder kan je vrienden herkennen aan vaak een soort aantal gelijke eigenschappen (zelfde interesses).
(3389) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-06-29 14:59:00
Vrienden zijn mensen die om je geven en altijd voor je klaarstaan als je het moeilijk hebt. Die een glimlach op je gezicht tevoren als je het even moeilijk hebt. En Dat je lol met ze hebt. en het allerbelangrijkste dat als zij het moeilijk hebben dat je hun natuurlijk ook helpt. En ja inderdaad goeie vrienden zijn er maar weinig. Vrienden kunnen met de tijd veranderen in je vijanden al ken je ze lang. Tsjaa zo gaat het leven.
(3583) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).