Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-04-26 16:45:00
Mijn beste vriendin laat me zitten...sinds ik geopereerd ben en niet weg kan!
Mijn beste vriendin en ik hadden een oude vriendin waar we door omstandigheden een kruis doorheen hebben gezet! Sinds ik geopereerd ben en niet naar haar toe kan...is er bijna geen contact meer..ze is me pas naar drie weken na de operatie gaan opzoeken! Toen kwam ik erachter dat ze weer contact heeft met die oude vriendin...ben achter nog meer leugens gekomen....ik vind het erg dat ze wel naar andere vriendinnen (waar ze nooit heenging en slecht over praat) kan gaan om een filmpje te kijken en naar mij kan ze niet komen! Terwijl ik wel voor haar klaarstond toen zij in het ziekenhuis lag... Ik heb met haar een gesprek gehad; dat ik me in de steek gelaten voel door haar en waarom ze niet langskomt...haar antwoord; ze voelde zich ook schuldig hierover en vond het ook erg dat ze niet vaak langs is geweest.... dan denk je oke...nu gaat er verandering in komen en heb je er vertrouwen in, maar is het weer hetzelfde en gaat ze naar andere vriendinnen en mij laat ze vallen (zo voelt het)! ik zit hele dagen thuis en zij ook (ze werkt niet)! Wat moet ik doen? Is dit wel een vriendin?? Het gesprek met haar heeft gewoon niet geholpen, want ze zegt dat ze eraan gaat werken maar dan gebeurt er niks! HELP me alsjeblieft!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-04-26 16:45:00
Dit is geen vriendin, laat haar zitten!
het is gewoon een bitch.
(3415) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-05-22 17:02:00
Een pijnlijke ervaring. Tja, je hebt alles geprobeerd wat binnen je vermogen lag.
Wat voor advies zou je een ander geven als je dit verhaal zou horen. Ga verder met je leven en zoek anderen. Ik weet niet wat voor operatie je hebt ondergaan, maar je kunt beginnen om in contact te komen met mensen die zo'n zelfde ingreep hebben ondergaan. Kijk ook in de buurt waar je woont naar activiteiten die je wat afleiding bieden.
succes
(3477) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn