Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-02-02 21:07:00
Mijn beste vriendin liegt
Sinds een jaar of 3 ben ik verhuisd en dacht hier een hele goede vriendin te hebben. Nu ben ik er achter gekomen dat ze meerdere malen heeft gelogen. Ik durf het haar niet te zeggen. Wat moet/kan ik het beste doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-02-02 21:07:00
Je zou er best eens over praten dan. Maar pas op iemand die leugens vertelt heeft vaak nog meer leugens vertelt dan je denkt.
(3261) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-10-15 11:35:00
Je kunt beter de waarheid zeggen dat is het beste dat je kunt doen...
(3718) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn