De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2011-02-08 17:34:00
Beste vriendin versus gewone vriendin
Ik heb een hele leuke vriendin die ik super graag mag maar we zitten niet op dezelfde hoogte. Ze beschouwt mij precies niet zo als haar beste vriendin terwijl ik haar wel zie als een super goeie vriendin. Ik moet er mee leren leven dat zij mij gewoon ziet als een gewone vriendin, maar ik kan het niet laten om haar steeds te sturen. Ze antwoordt vaak niet en dan word ik kwaad en denk ik vaak dat ze mijn vriendschap niet waart is. Ik denk eraan om de vriendschap wat te verbreken en kennissen te worden aangezien we elkaar toch nog zullen zien door gemeenschappelijke vrienden. Want enkel gewone vrienden wil ik precies niet. Ik heb haar daar veel te graag voor. Tis missch heel raar wat ik hier vertel maar ik kan er niet goed mee om. Wat moet ik doen? Is dit normaal hoe ik mij voel? hebben er nog mensen zoiets meegemaakt ? dat jullie bevriend willen zijn met iemand die dat precies niet met u wilt?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-02-08 17:34:00
Een beste vriend/vriendin is iemand waarmee je alles mee kunt delen (de leuke en minder leuke momenten). Het is iemand die écht naar je kijkt en die zich onderscheidt van de andere vaak oppervlakkige vriendschappen. Helaas komen deze oppervlakkige steeds meer voor en doen mensen alleen iets omdat ze er zelf iets mee bereiken. Hoe dit bij jullie zit weet ik natuurlijk niet maar ik zou het zeker bespreekbaar maken. Het is niet erg om erachter te komen dat het wellicht toch niet je beste vriendin is want als er later problemen zijn dan kun je niet op haar terugvallen. Veel sterkte en ik hoop dat je iemand vindt die jouw vriendschap waard is!
(3283) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-11-05 16:00:00
Ik heb precies hetzelfde gehad, gewoon dumpen met die handel!
(3744) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).