Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2011-03-30 02:08:00
brief schrijven
We zijn nog al heftig uit elkaar gegaan en ben mijn liefdes verdriet aan het verwerken nu wil ik haar een brief schrijven omdat ik denk dat het mij helpt bij het verwerken is dat verstandig?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-03-30 02:08:00
Hallo maatje...
Schrijf alles maar op, scheld maar, heb d,r lief, gewoon alles wat je kwijt wil....
MAAARRRR verstuur hem nooit!!
Geen contact zoeken!! absoluut geen contact voorlopig!!
Dan heb je de meeste kans dat zij contact zoekt!!

succes
(3381) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).