Informatierecht kinderen


23 - Echtscheiding info »  -  Informatierecht kinderen »
2011-01-16 10:01:00
Rechten 13 jarige
Kan mijn dochter van 13 eisen dat ik geen informatie meer verstrek aan haar vader, over haar? Ik moet dit verstrekken van de rechtbank, al jaren tegen haar zin in. mvg Esther
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-01-16 10:01:00
Nee, natuurlijk niet.
U heeft een wettelijke informatie- en consultatieplicht naar de adere ouder, in dit geval de vader, en zult u vader derhalve moeten informeren. Misschien is het zinvoller iets te doen aan de sfeer waarbinnen de voorkeur wordt gegeven aan het uitsluiten van één ouder i.p.v. hier nog een stap verder in te gaan.

m.v.g. John
(3223) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).