De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-12-26 21:35:00
wie moet ik kiezen ik kan geen keuze maken
Ik heb 2 beste vrienden maar ze maken altijd ruzie met elkaar.1tje is heel lief en is erg grappig ma ze heeft me al eens gebruikt en ze zegt dat ze verandert is 2de is ook heel lief en grappig ma is altijd jaloers als ik bij iemand anders ben.men hart zegt dat k voor de eerste moet gaan omdat ze geeft me ht gevoel dat ze echt is verandert.Ik wil graag u raad meneer wilt u me helpen
alvast bedankt

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-12-26 21:35:00
Als ik u een tip kan geven volg u hart !
Maar je moet je ook afvragen waarom u vriendin jaloers is ???
En je moet je ook afvragen als u andere vriendin echt verandert is want als ze niet verandert is ga ze u misschien teleurstellen !
Ik weet dat het moeilijk is daarom wil ik u SUCCES wensen !!!
(3178) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-12-27 15:46:00
Beste,
Als ik u zou zijn zo ik niet kiezen. Dit is een moeilijke keuze maar je moet je vriendinnen laten inzien dat ze fout bezig zijn en dat zij hen moeten aanpassen aan anderen enz. Als u toch een zou kiezen denk dan eens verder, wat zou er dan gebeuren? Mss verwijten naar u hoofd krijgen dat je slecht mens ofzo zal zijn, denk je dat dit de moeite is? Ofwel passen ze zich beide aan, ofwel zal jij moeten beslissen wat je doet. Mijn mening, als ze zich niet volwassen kunnen gedragen, waarom dan bij beide blijven, want ze zullen zich altijd zo blijven gedragen in verdere toekomst
(3179) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-05-24 11:01:00
Nodig ze uit voor een gesprek. Zeg waar ze allebei bij zijn dat je erg veel om hun allebei geeft en dus geen partij gaat kiezen en ook niet in de toekomst.
Dat je daarom hebt besloten zodra het weer voorkomt dat de ene vriendin ruzie maakt dat je dan alleen met haar afspreekt omdat je geen zin hebt in dat geruzie. En dat je andere vriendin het moet accepteren dat je ook nog andere vriendinnen hebben. Kortom stel duidelijke regels/eisen (bedenk ze van te voren) Misschien kan je ook vragen als ze allebei bij je zijn waarom ze ruzie maken en jaloers reageren. En hoe ze denken dat ze dit voor jou kunnen oplossen. Als ze om jou geven dan zouden ze wel moeite doen. Echte vriendinnen staan voor elkaar klaar en steunen elkaar. Verder volg je hart en doe wat je denkt wat jou het beste lijkt. Maar in mijn ogen hoef jij niet te kiezen omdat zij een probleem hebben, hoeven zij jou daar niet mee op te zadelen. Je komt zo echt wel achter wie je echte vriendinnen zijn. Met echte vriendinnen moet je zo om kunnen gaan dat er weinig irritaties zijn en dat jij geen partij hoeft te kiezen. Het is toch belachelijk dat jij iemand moet kiezen omdat zij niet met elkaar op kunnen schieten!
(3482) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).