De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-11-27 21:33:00
myn beste vriendin :s
ik heb een beste vriendin, maar echt een geweldig meisje. we zijn al beste vriendinnen voor 2 jaar, en ik zou me geen leven zonder haar kunne of willen inbeelden. vorig jaar zaten we in dezelfde klas, maar sinds dit jaar zitten we niet meer samen. geen enkel probleem voor mij, en voorhaar ook niet. maar nu, we zijn allebei 16 geworden, dus gaan we wel eens feesten, en op zo'n feestje worden er wel eens jongens gekust. In het begin vond ik dat niet erg, ik deed het zelf ook, maar nu heb ik bijna een vriend, en ik denk niet dat mijn beste vriendin dat accepteert. ze denkt dat ik te veel ga veranderen, maar zij is diegene dat superhard verandert is. elke dag hebbe we wel ergens een discussie over, of heb ik iets fout gedaan. als er iets slechts gebeurt reageert ze dat altijdop mij af. in het begin snapte ik het wel, maar nu vind ik dathelemaal niet meer leuk. gisteren waren we gaan feesten, en ik moest vroeger door omdat ik ergens anders heenging, en ik wou dag zeggen, haar eenkus geven, en ze zei 'ga weg, ga dan weg? ' zo weer een typisch voorbeeld dat dagelijks gebeurt.. soms is het sarcastisch maar ik weet dat ze dit meende.. is dit nog wel een beste vriendin? :s

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-11-27 21:33:00
Misschien is het wel een goeie vriendin maar misschien niet zou ik u zijn en zou ze dat dagelijks doen zou ik vragen waarom dat ze dat doet en als ze dan niet antwoord is ze dan volgens mij geen goeie vriendin
Succes xxx
(Ook al meegemaakt)
(3123) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-11-28 15:28:00
Ik ben zelf nu bijna 18 en ik weet wat je voelt. Vanaf de eerste had ik een vriendin waarmee ik het nu steeds minder kan vinden.
Dit komt omdat je verandert. Allebei. Jij vindt iemand leuk en wil daarmee je leven nu delen. Ze moet het accepteren. Jij accepteert dat zij nog steeds naar feestjes gaat en kust met jongens en zij moet jou situatie accepteren; Als dat dus niet gebeurt en dat ze dus de baas over jou wil spelen dan....kan je concluderen dat ze niet je beste vriendin in. Al kan iemand dan nog wel een vriendin zijn.
Sterkte
(3125) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-11-28 15:53:00
ik denk dat je gewoon de waarheid tegen haar moet zeggen, dat ze de laatste tijd een beetje bitchy aan het doen is en dat je dat niet meer leuk vind. als ze er positief op reageerd van: ow is het echt zo erg enzo. dan kunnen jullie vriendinnen blijven maar anders zou ik dan gewoon tegen haar zeggen dat jullie vriendschap hier eindigt als ze zo door blijft gaan en dat je nieuwe leuke en echt vriendinnen gaan zoeken die je wel accepteren.

veel succes verder.

xx
(3126) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-11-28 19:54:00
Misschien wel of misschien niet.
Zou ik u zijn zou ik haar vragen waarom dat ze dat doet en als ze niet kan antwoorden is ze dan misschien geen goede vriendin of misschien heeft ze problemen er is maar 1 ding die kunt doen oplossen
Veel succes !
(3127) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-12-01 18:13:00
Ik weet precies wat je bedoeld. misschien was ze chaggie ofzow. en slecht geslapen xD
(3129) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-02-07 21:08:00
Ik denk van wel, ik heb in dezelfde situatie gezeten. Ik en mijn vriendin zijn nu wel niet de beste vriendinnen meer. Probeer misschien eens met elkaar wat meer ruimte te geven. Die discussies zijn hatelijk , Dat weet ik. Ze betekent veel voor je, maar op een bepaald moment moet je elkaar kunnen los laten, of je het nu wilt of niet. Je moet elkaar meer vrijheid geven. Je hebt nu niet zoveel tijd meer voor elkaar door vriendjes en dergelijke als dat je daarvoor was.
(3280) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-02-16 17:38:00
Natuurlijk is ze nog je beste vriendin iemand die er altijd voor je en waar je al 2 jaar mee bevriend bent (keep'n die vriendschap) ik heb ook al 8 jaar een hartsvriendin soms is er eens een grote ruzie maar onze vriendschap is zo groot dat we elkaar het telkens vergeven blijf vechten voor die vriendschap xx els
(3300) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-05-08 19:41:00
een beste vriendin die tegen je liegt is geen beste vriendin neem dat maar van mij aan!!
ik herken zo ..

vriendelijk gr v ....
(3449) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-05-19 18:26:00
je beste kan niet altijd je beste blijven, soms is het gewoon beter om elkaar de eigen weg laten te gaan !

good luck
(3474) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).