Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-12-01 20:33:00
ruzie met je beste vriendin om je vriendje, wat moet ik doen?!
sinds de zomervakantie van 2010 ben ik wat voor een goeie vriend van mij gaan voelen, gelukkig was dit gevoel wederzijds, er zijn telkens wat probleempjes tussen ons waardoor ik me dan telkens kut voel, we voelen al een half jaar wat voor elkaar en nu het eindelijk eens echt goed gaat denken we er over om een relatie te beginnen, maar als er wat is dan vertel ik dat allemaal aan mijn 2 beste vriendinnen, maar die zeggen nu dat ik teveel over die jongen praat en dat ze zich aan mij irriteren en dat ik anders ben geworden, we negeren elkaar al bijna 2 weken en heel veel mensen om me heen zeggen dat ik voor me vriendinnen moet kiezen, maar ik wil niet kiezen, dat is iets wat ik echt niet kan want ik hou ontzettend veel van me vriendje maar ook van mijn vriendinnen, alleen ik weet niet meer wat ik moet doen.. dit is al de 3e ruzie tussen mij en mijn vriendinnen om hem en ik ben bang dat ik hun kwijt raak, en dat wil ik niet. ik weet ook niet hoe ik dit tegen mijn vriendje moet zeggen, heeft iemand tips voor mij? want ik weet niet meer wat ik met deze situatie aan moet.. een meisje van 15.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-12-01 20:33:00
Je moet voor niemand kiezen er is wel een oplossing je praat een beetje minder over hem met je vriendinnen dan zullen niet meer kunnen zeggen dat je altijd over hem praat
succes
(3130) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-03-05 15:56:00
ohmygosh, je hebt het zelfde probleem als ik :(
echt kut is dat, ik weet wat je doormaakt. Mijn 2 beste vriendinnen flikken hetzelfde bij mij, alleen omdat je soms wat over hem zegt, gaan ze zeker ineens over op een ander onderwerp en lopen ze bij je vandaan, is het niet? ik heb nu dus ook knallende ruzie met ze, maar dat ging ook over meerdere dingen.. dat doet er verder niet toe.. maar wat ik persoonlijk denk, is dat je gewoon wat minder met hun moet omgaan, tenminste dat is wat ik ga doen, want als ze echte vriendinnen zijn dan zouden ze blij moeten zijn voor je, en niet alleen maar ge´rriteerd erdoor raken.. ze zijn gewoon jaloers, laat ze maar lekker lullen, jij weet beter. Jaa, wat je ook kan doen dat is punt 2, met ze praten en vragen waarom ze het zo vervelend vinden, dan weet jij ook wat je eraan kan doen, en als ze niet willen praten, dan weet je genoeg, dan zijn het geen goede vriendinnen..
dat is mijn idee erover, ik hoop dat je er wat mee kan, ik zit ook met hetzelfde probleem..
groetjes ook een meisje van 15 ;$
(3342) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn