De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-11-24 21:34:00
Ik raak al mijn vrienden kwijt, wat moet ik doen??
Hee, op het gegeven moment raak ik al mijn vriendin kwijt. En later komen ze weer bij me terug. Wat moet ik deon? Ik wil ze niet kwijtraken!!! Ik hou van ze! Help!!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-11-24 21:34:00
Misschien eens in de spiegel kijken en jezelf eens kritisch afvragen wat je zelf fout doet. Leg je teveel beslag op un?sta je negatief in het leven en klaag je alleen maar?hoor je jezelf alleen graag praten?of luister je ook echt na je vriendinnen,kun je tegen kritiek?het is maar een greep van wat het zou kunnen zijn,maar als ze allemaal wel een keer weggaan zou ik me toch eens achter de oreb krabben en mezelf afvragen of het probleem misschien wel niet bij mezelf ligt. SUCCES!1 tip nog.1 echte vriendin is meer dan genoeg,daarbij wat leuke kennissen en je hebt zat.bergen vrienden bestaan niet.veel kennissen wel.
(3122) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-11-22 13:31:00
Misschien lees je deze toevoeging wel of niet, tenslote is ie twee jaar na dato.
Mijn idee: Je kunt het beste NIETS doen. Geniet van de LEEGTE. Mensen komen en gaan in het leven. Wellicht is het tijd voor nieuwe mensen, nieuwe 'vrienden'? Pas als je loslaat en de leegte die je bij vlagen ervaart, 100% accepteert, kan die leegte ook weer gevuld worden.
SUCCES.
(4059) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).