Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-24 21:34:00
Ik raak al mijn vrienden kwijt, wat moet ik doen??
Hee, op het gegeven moment raak ik al mijn vriendin kwijt. En later komen ze weer bij me terug. Wat moet ik deon? Ik wil ze niet kwijtraken!!! Ik hou van ze! Help!!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-11-24 21:34:00
Misschien eens in de spiegel kijken en jezelf eens kritisch afvragen wat je zelf fout doet. Leg je teveel beslag op un?sta je negatief in het leven en klaag je alleen maar?hoor je jezelf alleen graag praten?of luister je ook echt na je vriendinnen,kun je tegen kritiek?het is maar een greep van wat het zou kunnen zijn,maar als ze allemaal wel een keer weggaan zou ik me toch eens achter de oreb krabben en mezelf afvragen of het probleem misschien wel niet bij mezelf ligt. SUCCES!1 tip nog.1 echte vriendin is meer dan genoeg,daarbij wat leuke kennissen en je hebt zat.bergen vrienden bestaan niet.veel kennissen wel.
(3122) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-11-22 13:31:00
Misschien lees je deze toevoeging wel of niet, tenslote is ie twee jaar na dato.
Mijn idee: Je kunt het beste NIETS doen. Geniet van de LEEGTE. Mensen komen en gaan in het leven. Wellicht is het tijd voor nieuwe mensen, nieuwe 'vrienden'? Pas als je loslaat en de leegte die je bij vlagen ervaart, 100% accepteert, kan die leegte ook weer gevuld worden.
SUCCES.
(4059) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).