Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-24 21:34:00
Ik raak al mijn vrienden kwijt, wat moet ik doen??
Hee, op het gegeven moment raak ik al mijn vriendin kwijt. En later komen ze weer bij me terug. Wat moet ik deon? Ik wil ze niet kwijtraken!!! Ik hou van ze! Help!!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-11-24 21:34:00
Misschien eens in de spiegel kijken en jezelf eens kritisch afvragen wat je zelf fout doet. Leg je teveel beslag op un?sta je negatief in het leven en klaag je alleen maar?hoor je jezelf alleen graag praten?of luister je ook echt na je vriendinnen,kun je tegen kritiek?het is maar een greep van wat het zou kunnen zijn,maar als ze allemaal wel een keer weggaan zou ik me toch eens achter de oreb krabben en mezelf afvragen of het probleem misschien wel niet bij mezelf ligt. SUCCES!1 tip nog.1 echte vriendin is meer dan genoeg,daarbij wat leuke kennissen en je hebt zat.bergen vrienden bestaan niet.veel kennissen wel.
(3122) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-11-22 13:31:00
Misschien lees je deze toevoeging wel of niet, tenslote is ie twee jaar na dato.
Mijn idee: Je kunt het beste NIETS doen. Geniet van de LEEGTE. Mensen komen en gaan in het leven. Wellicht is het tijd voor nieuwe mensen, nieuwe 'vrienden'? Pas als je loslaat en de leegte die je bij vlagen ervaart, 100% accepteert, kan die leegte ook weer gevuld worden.
SUCCES.
(4059) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn