De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-11-17 10:26:00
knipperlicht vriendschap.
Ik ben al mijn hele leven goede vriendinnen met een meisje, maar het was een knipperlicht vriendschap. Nu ben ik het zat om zomaar aan de kant te worden gezet. Ik kan haar beste vriendin niet meer zijn want zij heeft nog 1 andere beste vriendin naast mij. Ik heb het zeg maar 'uitgemaakt'. Maar ik mis haar en wil haar terug. Maar ik heb geen zin om elke keer weer aan de kant te worden gezet want dan ben ik er kapot van. Maar ik wil haar beste vriendin wel weer zijn. Kunnen jullie me helpen asjeblieft?!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-11-17 10:26:00
Weet je , misschien wordt het eens tijd dat jij je eigen leven verder zet. In het leven zal je nog veel vriendinnen en vrienden tegen komen. Je moet haar bewijzen dat je niet alleen afhankelijk bent van haar en succesvol kan zijn zonder haar. Bel je andere vriendinnen op , ga met hun iets doen en concentreer je niet alleen op 1 vriendin. Ik ben zeker dat je beter verdient dan dit. Heb gewoon geduld en wees niet ongelukkig hierdoor , want je weet zelf dat je beter kan verdienen dan een meisje die je gewoon aan de kant zet voor een ander meisje. Misschien heeft ze dit ook met haar vorige 'beste' vriendin gedaan. Dit is mijn mening , maar de beslissing.. die neem jij ;)
(3107) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-04-30 21:28:00
Ik heb altijd gedacht dat een knipperlicht relatie uit twee richtingen bestaat. Het is makkelijk gezegd dat het alleen haar knipperlichtrelatie is! Henk
(3427) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).