Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-17 10:26:00
knipperlicht vriendschap.
Ik ben al mijn hele leven goede vriendinnen met een meisje, maar het was een knipperlicht vriendschap. Nu ben ik het zat om zomaar aan de kant te worden gezet. Ik kan haar beste vriendin niet meer zijn want zij heeft nog 1 andere beste vriendin naast mij. Ik heb het zeg maar 'uitgemaakt'. Maar ik mis haar en wil haar terug. Maar ik heb geen zin om elke keer weer aan de kant te worden gezet want dan ben ik er kapot van. Maar ik wil haar beste vriendin wel weer zijn. Kunnen jullie me helpen asjeblieft?!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-11-17 10:26:00
Weet je , misschien wordt het eens tijd dat jij je eigen leven verder zet. In het leven zal je nog veel vriendinnen en vrienden tegen komen. Je moet haar bewijzen dat je niet alleen afhankelijk bent van haar en succesvol kan zijn zonder haar. Bel je andere vriendinnen op , ga met hun iets doen en concentreer je niet alleen op 1 vriendin. Ik ben zeker dat je beter verdient dan dit. Heb gewoon geduld en wees niet ongelukkig hierdoor , want je weet zelf dat je beter kan verdienen dan een meisje die je gewoon aan de kant zet voor een ander meisje. Misschien heeft ze dit ook met haar vorige 'beste' vriendin gedaan. Dit is mijn mening , maar de beslissing.. die neem jij ;)
(3107) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-04-30 21:28:00
Ik heb altijd gedacht dat een knipperlicht relatie uit twee richtingen bestaat. Het is makkelijk gezegd dat het alleen haar knipperlichtrelatie is! Henk
(3427) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn