Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-18 22:16:00
vrienden van mijn vriend
ik kan totaal niet goed overweg met de vrienden van mijn vriend. maar omdat ik wel van mijn vriend hou, wil ik proberen toch zo goed mogelijk met zijn vrienden om te gaan, zodat ik mijn vriend niet beperk of in de weg zit. ik kan ze alleen echt niet uitstaan, het zijn gewoon mijn mensen niet. wat moet ik doen, zodat ik mn vriend niet te veel beperk. ik snap dat ik geen beste vrienden met ze hoef te worden, maar ik stoor me nu gewoon veel te veel aan ze, en dat doet onze relatie zeker geen goed.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-11-18 22:16:00
Heel herkenbaar en dit geeft zelft na 15 jaar bij ons nog regelmatig reden tot een meningsverschil. Ik zoek vaak de middenweg door wel mee te doen met gezamelijke activiteiten maar voel me vaak rot na die tijd. Achteraf denk ik dat het beter was geweest wanneer ik eerder afstand had genomen. Door steeds te proberen een vriendschap of op zijn minst sympatie op te bouwen werden de ergenissen alleen maar groter, zonder mijn partner had ik al lang besloten hier geen energie meer in te steken. Mij helpt het wel om verder te kijken en te investeren in vriendschappen waar ik mij goed bij voel.
(3110) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn