Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-18 22:16:00
vrienden van mijn vriend
ik kan totaal niet goed overweg met de vrienden van mijn vriend. maar omdat ik wel van mijn vriend hou, wil ik proberen toch zo goed mogelijk met zijn vrienden om te gaan, zodat ik mijn vriend niet beperk of in de weg zit. ik kan ze alleen echt niet uitstaan, het zijn gewoon mijn mensen niet. wat moet ik doen, zodat ik mn vriend niet te veel beperk. ik snap dat ik geen beste vrienden met ze hoef te worden, maar ik stoor me nu gewoon veel te veel aan ze, en dat doet onze relatie zeker geen goed.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-11-18 22:16:00
Heel herkenbaar en dit geeft zelft na 15 jaar bij ons nog regelmatig reden tot een meningsverschil. Ik zoek vaak de middenweg door wel mee te doen met gezamelijke activiteiten maar voel me vaak rot na die tijd. Achteraf denk ik dat het beter was geweest wanneer ik eerder afstand had genomen. Door steeds te proberen een vriendschap of op zijn minst sympatie op te bouwen werden de ergenissen alleen maar groter, zonder mijn partner had ik al lang besloten hier geen energie meer in te steken. Mij helpt het wel om verder te kijken en te investeren in vriendschappen waar ik mij goed bij voel.
(3110) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).