Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2011-05-24 11:35:00
Hoe merk ik nou dat een man met me flirt?
Ik heb nogal een interesse in een man, en ik probeer met hem te flirten. Alleen kan ik niet geheel uit hem opmaken of hij ook met mij flirt of mij ziet zitten.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-05-24 11:35:00
Een man zal niet snel je flirt signalen oppakken waardoor je de man niet begrijpt en niet weet of hij wel/niet interesse in je heeft. Een man kan domweg gewoon niet flirten. Komt dat vrouwen meer emoties etc voelen en mannen niet.
Elke man is verschillend maar meestal kan je toch zien aan een man dat hij je leuk vindt als hij interesse in je toont. Zo kan de ene man dan verlegen reageren, de andere weer stoer etc. Door flirten met een man kan je zijn aandacht trekken, je valt op. Maar flirtsignalen helemaal oppakken zal hij niet snel doen. Daarom hoor je ook altijd dat de vrouw zegt "ik heb de eerste stap gezet want ik begon te flirten, hem uit te vragen" Terwijl de man denkt dat hij de eerste stap heeft gezet omdat hij als eerste begon te zoenen en die signalen van jou dus niet echt heeft opgepikt als "ze vindt mij leuk"Een man die iemand leuk vindt zal haar sneller aanraken. Bijvoorbeeld schouderklopje, zoen op de wang etc.
Flirten trek je aandacht mee. Heb je zijn aandacht getrokken (je praat met hem) dan hebben de flirtsignalen geen zin meer. Wil je indruk maken zorg dat je veel bij hem in de buurt bent zodat je opvalt. En wil je weten wat hij van je vindt wacht dan echt niet op z'n signalen maar vraag het domweg of blijf zijn aandacht trekken en dan hopen dat hij je gaat zoenen.
(3485) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).