De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-11-02 17:33:00
raak ik mn vriend kwijt??
ik zal maar meteen met de deur in huis vallen:
ik heb de 1ste en 2de klas bij hem in de klas gezeten, het 3de jaar zaten we in verschillende klassen; ik heb eind 2de zijn emailadres weten te achterhalen. Sinds toen praten we bijna dagelijks op msn met elkaar!
helaas heb ik de school waar mn hart naar uitgaat moeten verlaten-> ik heb net de eerste periode op mijn nieuwe school gehad (het bevalt me totaal niet), maar ik ben bang dat we stees minder gaan praten en dat het stopt!!
ik heb hem nu al een week niet gesproken (we hebben het allebei erg druk met werken) maar het voelt rot: helemaal omdat we de vorige keer een meningsverschil hadden....
Door die nieuwe school ben ik heel veel (mensen waarvan ik dacht dat het) vrienden waren verloren. ik ga nu nog maar met 1 vriendin en met hem om...

daarnaast heb ik het idee dat ik verliefd op hem ben!!

ik word er gek van! wat moet ik doen??????

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-11-02 17:33:00
ik zou hem opbellen en vragen of hij weer iets kan doen, gewoon dingen van je laten horen en schitj ff
(3086) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).