Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-02 17:33:00
raak ik mn vriend kwijt??
ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb de 1ste en 2de klas bij hem in de klas gezeten, het 3de jaar zaten we in verschillende klassen; ik heb eind 2de zijn emailadres weten te achterhalen. Sinds toen praten we bijna dagelijks op msn met elkaar! helaas heb ik de school waar mn hart naar uitgaat moeten verlaten-> ik heb net de eerste periode op mijn nieuwe school gehad (het bevalt me totaal niet), maar ik ben bang dat we stees minder gaan praten en dat het stopt!! ik heb hem nu al een week niet gesproken (we hebben het allebei erg druk met werken) maar het voelt rot: helemaal omdat we de vorige keer een meningsverschil hadden.... Door die nieuwe school ben ik heel veel (mensen waarvan ik dacht dat het) vrienden waren verloren. ik ga nu nog maar met 1 vriendin en met hem om... daarnaast heb ik het idee dat ik verliefd op hem ben!! ik word er gek van! wat moet ik doen??????

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-11-02 17:33:00
ik zou hem opbellen en vragen of hij weer iets kan doen, gewoon dingen van je laten horen en schitj ff
(3086) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn