Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-20 02:04:00
Mijn Beste vriend is een enorme egotripper
Mijn beste vriend praat alleen maar over zichzelf en houdt geen rekening met mijn gevoelens.Ik luister altijd naar hem omdat ik geen keuze heb,hij is tenslotte mijn beste vriend en ik wil hem niet kwijtraken,want ondanks dat hij een egotripper is in zijn verhalen is hij toch een goede vriend op sommige gebieden,En als ik iets aan hem vertel interesseert het hem eigenlijk niet echt,hij denkt dat ik het niet zie maar ik ben wel slimmer dan dat,hoe vertel ik hem dat ik het beu ben zonder hem te kwetsen ???????? HELP ME AJB

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-11-20 02:04:00
Je hoeft niets te zeggen. Je kunt rustig aan wat meer afstand scheppen door minder met elkaar op te trekken ( "geen tijd", "morgen lukt niet" enzovoorts) en eens met iemand anders af te spreken. Als je elkaar minder ziet kun je ook beter tegen zijn egocentrische verhalen.

En als jullie samen zijn en je merkt weer dat hij geen interesse in je heeft, zeg dan gewoon zoiets als "he joh, luister je eigenlijk wel als ik tegen je praat?", dat zet hem wel aan het denken.

Wordt vooral niet boos, speel het tactisch, schep wat afstand. Sterkte!
(3118) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn