Partnerkeuze


03 - Liefde »  -  Partnerkeuze »
2010-12-30 20:18:00
Ik kan niet kiezen.
Hallo, Ik heb een relatie gehad en dat ging op een vervelende manier uit. Ik mis hem nog altijd maar heb ook een andere man leren kennen waar ik de laatste maanden een heel leuke tijd mee heb gehad. Mijn ex en ik hebben nu weer contact en dat voelt superfijn. Ik zit echter met de handen in mijn haar, want ik kan echt niet kiezen. Ik voel nog zo veel voor mijn ex,maar ik kan ook niet tegen het idee om de nieuwe man te laten gaan. Ik wil ze eigenlijk allebei houden, maar dat kan niet en dat wil ik ook eigenlijk helemaal niet. Dit is niks voor mij, heb dit nog nooit meegemaakt, en weet echt niet wat ik moet doen. Ik wil een keuze maken, maar heb geen idee hoe ik dat moet aanpakken! Het lukt gewoon niet. groetjes

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-12-30 20:18:00
Hallo. Het ligt eraan hoe u en uw ex uit elkaar zijn gegaan. Als het al lange tijd slecht ging, hij slechte gewoontes had of zoiets, lijkt het nu misschien aantrekkelijk om weer naar hem terug te gaan. U ziet nu alleen zijn positieve kanten. Maar als het een incident, een eenmalige ruzie was, is het weer gewoon vertrouwd en goed bij uw ex. Kijk goed naar de voordelen en nadelen van beide mannen en welke punten u belangrijk vindt en kijk kritisch terug op de relatie met uw ex. Succes.
(3201) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).