Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-11 16:15:00
Hoe denkt ze over mij?
Hallo, Een paar dagen geleden heb ik iemand ontmoet op een feestje. We hebben wat gepraat en gelachen en elkaars gsm-nr uitgewisseld. Veel gestuurd is er nog niet. Een paar keer ben ik beginnen sturen. We hebben ook al afgesproken om eens naar de cinema te gaan binnenkort (als eerste afspraakje dan). Het klinkt mss stom om over na te denken. maar ik heb al een dag niet gestuurd en ontvang geen bericht van haar. Is dat een teken dat ze niet echt wil praten met mij? Of afwacht? of... Someone has advice? :)

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-11-11 16:15:00
volgens mij wacht ze (on)bewust tot dat jij eerst stuurt. Doen meisjes heel vaak. Pas op, je staat op een positie die uitmaakt of ze je als 'een vriend' ziet of als 'vriend'. ik zou niet te veel sturen en al zeker niet als ze niet antwoord, want dat heeft een averechts effect. succes!
(3101) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn