Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-11-11 16:15:00
Hoe denkt ze over mij?
Hallo, Een paar dagen geleden heb ik iemand ontmoet op een feestje. We hebben wat gepraat en gelachen en elkaars gsm-nr uitgewisseld. Veel gestuurd is er nog niet. Een paar keer ben ik beginnen sturen. We hebben ook al afgesproken om eens naar de cinema te gaan binnenkort (als eerste afspraakje dan). Het klinkt mss stom om over na te denken. maar ik heb al een dag niet gestuurd en ontvang geen bericht van haar. Is dat een teken dat ze niet echt wil praten met mij? Of afwacht? of... Someone has advice? :)

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-11-11 16:15:00
volgens mij wacht ze (on)bewust tot dat jij eerst stuurt. Doen meisjes heel vaak. Pas op, je staat op een positie die uitmaakt of ze je als 'een vriend' ziet of als 'vriend'. ik zou niet te veel sturen en al zeker niet als ze niet antwoord, want dat heeft een averechts effect. succes!
(3101) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).