Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2010-10-29 10:04:00
Teleurstellingen
Hoe kan ik omgaan met de teleurstellingen in mijn relatie ? ik wordt zo vaak teleurgesteld en lig bijna elke nacht huilend in bed. en bij hem dringt het niet zo tot hem door, hij doet gewoon zijn ding en denkt er niet eens aan, of aan mij denk ik

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-10-29 10:04:00
helaas zit ik met het zelfde probleem als jij,weet dus ozo goed hoe het voelt maar heb helaas geen antwoord of oplossing.....sterkte.
(3080) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-11-01 12:42:00
Ik zou hem toch confronteren met jouw emoties en hoe jij je voelt!!! En daarbij hem wijzen op zijn verantwoordelijkheid jegens de relatie. Als hij geen band voelt met jouw wee en welzijn welke basis deel je dan samen? Sterkte van een wijze vrouw door schade en schande.
(3084) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).