Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-08-31 20:22:00
een jaar geleden verliefd
op vakantie was er een jongen die ik heel leuk vind. ik heb later tegen hem gezegd dat ik hem leuk vond en toen zei hij tegen mij dat hij mij ook leuk leuk vond alleen durfde hij mij niet te vragen. nu is het alweer een jaar geleden...zou die mij nog steeds leuk vinden en hoe moet ik met hem afspreken??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-08-31 20:22:00
ja, dan moet je gewoon zijn adres en e-mail, telefoonnummer, MSN facebook enzoow zoeken, en contct opnemen. als hij je ook nog steeds leuk vind, MAAK EEN AFSPRAAKJE! doe het in het begin alleen rustig aan....
(2968) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).