De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-08-25 14:25:00
verliefd op beste vriendin maar ze heeft een lief :s
ik ben een jongen van 16 en mijn beste vriendin heeft sinds een tijdje eeen relatie met iemand die ouders is dn haar, maar ik ben een beetje jaloers want ik ben ook verliefd op haar maar dat weet ze niet.. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen, ik probeer mezelf te zijn en dat lukte redelijk goed, ik steun haar in wat ze doet maar toch geeft het een raar gevoel.. We sturen eig bijna de hele dag en zijn tammelijk close. Ik weet niet goed wat ik moet dn :s

greetz N.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-08-25 14:25:00
Hey dat lijkt verdacht veel op wat ik heb meegemaakt. ik persoonlijk kon niet echt mezelf blijven en heb dan maar contact verbroken voor een bepaalde tijd tot het gevoel wat weg was. Maar dat stel ik liever niet voor. Ik zou zkr blijven contact opnemen met haar. Vriendschap is iets dat meer in je hart zal blijven dan verliefdheid. Natuurlijk als jullie tamelijk close zijn dan is dat voor jou een irritante zaak. Ik zou proberen er niet echt van wakker te liggen...De tijd is nog lang, er kan veel gebeuren in een paar jaar. Sterkte alvast.
(2955) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-02-26 12:52:00
Vertel Je vriendin gewoon wat jij voor haar voelt en als ze een echte vriendin is zal ze dit wel snappen. misschien worden jullie wel een koppel of misschien ook niet, maar dan voel jij je al gemakkelijker , zorg er zeker NIET voor dat jullie vriendschap voorbij gaat.Dat je haar steunt is al heel erg goed , en dat jullie close zijn ook. misschien voelt zei ook wel iets voor jou ..
alvast SUCCES :p
(3331) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-11-29 09:54:00
Praat met je vriendin, maar verbreek de vriendschap niet.
(3793) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).