Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2010-07-26 14:04:00
hoe mijn 20 jarige dochter steunen in haar liefdesverdriet
Mijn dochter haar vriend heeft de relatie van 2 jaar verbroken. Zij is er zo kapot van. Hoe kan ik haar helpen verder te gaan. Hoe kan ik haar steunen. Wat mag ik niet zeggen/juist wel zeggen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-07-26 14:04:00
Probeer zelf niet over haar vriend te beginnen en luister naar haar als ze er zelf over begint. Probeer haar ook het huis uit te krijgen, ze moet leuke dingen doen met haar vrienden zodat ze wat afleiding heeft. En begin niet na een maand of twee te vragen "en heb je al een nieuwe vriend?".
Ben zelf 19 jaar en mijn relatie is ook net verbroken en dit is wat mijn ouders proberen te doen en het helpt me wel.
(2907) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-04-22 19:00:00
Ik heb een 23jarige dochter en haar vriend heeft het na 1,5 jaar uitgemaakt.Ik heb al het mogelijke gedaan om haar te steunen,maar ik weet ook niet wat de juiste manier is om haar te doen inzien dat er nog zoveel mooie dingen zijn die haar te wachten staan.Ik voel mezelf ongelukkig als ik mijn dochter zo verdrietig zie.Als moeder sta je als het ware machteloos,hoe hard je ook probeert hen op te beuren,het is alsof je in een sloepje op zee zit en nergens geen land meer in zicht is.Als je ouder bent weet je dat alles goed komt,maar jonge mensen denken op dat moment dat de wereld stilstaat en dat ze nooit meer verliefd zullen worden.
Als moeder proberen we ze goede raad te geven ,maar we hebben niet de wijsheid in pacht,en we vinden niet altijd de juiste woorden.Ik denk dat we er moeten zijn als ze hun hart willen luchten en dat we het moeten begrijpen dat ze al eens knorrig tegen ons doen,als onze woorden hun niet aanstaan.
(4125) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).