Liefdesverdriet


03 - Liefde »  -  Liefdesverdriet »
2010-07-26 14:04:00
hoe mijn 20 jarige dochter steunen in haar liefdesverdriet
Mijn dochter haar vriend heeft de relatie van 2 jaar verbroken. Zij is er zo kapot van. Hoe kan ik haar helpen verder te gaan. Hoe kan ik haar steunen. Wat mag ik niet zeggen/juist wel zeggen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-07-26 14:04:00
Probeer zelf niet over haar vriend te beginnen en luister naar haar als ze er zelf over begint. Probeer haar ook het huis uit te krijgen, ze moet leuke dingen doen met haar vrienden zodat ze wat afleiding heeft. En begin niet na een maand of twee te vragen "en heb je al een nieuwe vriend?".
Ben zelf 19 jaar en mijn relatie is ook net verbroken en dit is wat mijn ouders proberen te doen en het helpt me wel.
(2907) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-04-22 19:00:00
Ik heb een 23jarige dochter en haar vriend heeft het na 1,5 jaar uitgemaakt.Ik heb al het mogelijke gedaan om haar te steunen,maar ik weet ook niet wat de juiste manier is om haar te doen inzien dat er nog zoveel mooie dingen zijn die haar te wachten staan.Ik voel mezelf ongelukkig als ik mijn dochter zo verdrietig zie.Als moeder sta je als het ware machteloos,hoe hard je ook probeert hen op te beuren,het is alsof je in een sloepje op zee zit en nergens geen land meer in zicht is.Als je ouder bent weet je dat alles goed komt,maar jonge mensen denken op dat moment dat de wereld stilstaat en dat ze nooit meer verliefd zullen worden.
Als moeder proberen we ze goede raad te geven ,maar we hebben niet de wijsheid in pacht,en we vinden niet altijd de juiste woorden.Ik denk dat we er moeten zijn als ze hun hart willen luchten en dat we het moeten begrijpen dat ze al eens knorrig tegen ons doen,als onze woorden hun niet aanstaan.
(4125) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).