De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-07-05 11:55:00
wat moet ik doen ? ze is niet te vertrouwen
hee, mijn beste vriendin zei op msn dat ze niet kon afspreken omdat ze al zo vaak weg was dat ze dus een dag moest thuis blijven van haar moeder..
dus ik zei : is goed hoor , gaan we wel en andere keer, dus nu had mijn beste vriendin een krabbel op hyves gestuurd naar haar vriendin ; hee , hoe laat gaan we morgen naar ....? Wat vinden jullie, is dit en goeie vriendin of niet? Als je snel met iemand anders gaat afspreken..

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-07-05 11:55:00
Vind het niet echt tof van dr dan moet ze eerlijk zijn tegen je als ze niet wilt afspreken met jou, niet echt betrouwbaar dus . Als ze je al teleurstelt met dit soort kleine dingen laat staan met grotere dingen!!
(2873) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-07-05 20:23:00
Wees niet té naïef... Helaas durven sommige mensen niet zeggen wat ze denken...
(2874) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-07-09 11:21:00
ja, dat had ik ook heel vaak met een vriendin van mij. ik zei dan gewoon de volgende dag tegen haar: je kon toch niet afspreken? waarom dan wel met haar? en meestal was ze dan wel ff stil, maar de volgende keer deed ze het gewoon weer. ik vind dit geen goede vrienden als ze zo doen! zeg dan op zn minst eerlijk tegen elkaar als je ff geen zin hebt. dan heeft iedereen wel een keer. je kan dat ook tegen haar zeggen, dat je liever hebt dat ze eerlijk is.

xxx
(2878) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-09-09 17:00:00
Mm...
Irritant..

Ik zou niet tegen haar durven zeggen: "Waarom spreek je met haar af, en niet met mij ? "

Maar eigenlijk is dat wel het beste...
Dan kan je het het beste niet al te boos zeggen..
Gewoon, rustig en best wel vriendelijk zeggen ..

dat lijkt mij het beste..
(2988) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-10-06 14:35:00
mmm jah dat is niet erg leuk.
ik heb ook een vriendin gehad die me iets flikte maar jah dat is een ander verhaal.
ik zou je ogen wagen wijd open houden maar niet té opvallend
(3048) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-12-05 19:01:00
De laatste opmerking gaat uit van wantrouwen. Als je iets hebt meegemaakt is dat je moeilijk kwalijk te nemen. Maar dit gaat over een andere persoon dan die je 'iets flikte'. Vergelijken is dus eigenlijk niet eerlijk.

Wat volgens mij eerlijk is, is dat je de ander de kans geeft om het uit te leggen zoals in de eerdere reactie. Zeg wat je ziet, zeg wat je er van vindt of wat het met je doet, en vraag zonder voorzetjes waarom dat gebeurt.

Ik zag op Hyves dat je met iemand anders afsprak. Ik vind het niet leuk dat je daarover niet eerlijk tegen me bent. Waarom kun je daar niet eerlijk over zijn?

Het antwoord ligt volkomen open. Als dat geen goed gesprek opent, maar bijv. boosheid of zwijgen oproept, dan is er nog wel wat meer te praten. Of je gaat verder met mensen met wie je wel op deze manier kunt praten.
(3138) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).