Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-06-14 01:16:00
wat die je als je je aller beste vriendin niet meer kan zien
wat kun je het beste doen als je je aller beste vriendin niet meer kunt zien omdat elkaar ouders ruzie met elkaar hebben en elkaar niet meer willen zien of spreken ma jij en je beste vriendin willen elkaar wel zien ma het kan niet, omdat door je ouders en je woont te ver weg wat moet je doen? kuss, lisanne
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-06-14 01:16:00
Zeggen tegen je mama dat het niet jou fout is dat zij ruzie hebben en dat jij nog wil afspreken met die vriendin. Vraag haar of het ok is dat zij je naar haar brengt of spreek is samen ergens af waar je allebei met de bus heen kan gaan.
(2828) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).