Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-05-14 12:19:00
Echte vriendin?
2 van mijn beste vrienden zijn een koppel en hebben een knipperlicht relatie, ze maken bijna constant ruzie en liegen bijna heel de tijd over hoe het nu gaat tussen hen twee, op zich allemaal niet zo erg, maar kan een vriendschap wel leven als de ene heel de tijd leugens tegen jou zit te vertellen. Zij heeft die vriend van mij ondertussen ook al kei vaak gekwetst door hem jaloers te maken en samen te gaan met andere jongens. Onlangs kreeg ik ook nog te horen dat ze naar bed is geweest met de jongen waar ik verliefd op ben, terwijl ze samen was met die vriend. Het is voor mij echt moeilijk om nu niet boos te zijn op haar, maar die vriend vraagt of ik haar niets wil zeggen, omdat hij dan nog meer ruzie zou krijgen met haar. Wat moet ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-05-14 12:19:00
Als ik dat allemaal lees stel ik mij de vraag kan je dat wel echte vrienden noemen ?
(2776) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-06-14 22:06:00
weet je, natuurlijk moet je ze niet zomaar laten stikken want je noemt ze niets voor niets beste vrienden. het is moeilijk om tussen hun in te staan en van die dat horen en van de ander iets anders horen. maar maak een fout niet (ik spreek uit ervaring) trap er niet in om mee te gaan roddelen over elkaar, hoe moeilijk het ook is. want als je dat doet moet JIJ verantwoording afleggen. Wijs hun op HUN fouten en zeg dat je het zo niet leuk meer vind. natuurlijk wil je hun niet pijn doen maar als je het niet zegt denken hun maar o, bij jou is alles maar goed!

De bal moet niet naar jou to komen, jij moet naar de bal toe komen!!!
als je heel diep denkt, denkt met je hart dan weet je wat dit betekend!

succes!
(2832) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).