De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-05-05 10:56:00
mijn beste vriendin?
Ik heb een vriendin die denkt dat ze mijn beste vriendin is. Maar ik weet helemaal niet of ik dat wel wil, niet dat ik haar niet aardig vind, het is alleen ze is te gewoon voor me, het is gewoon een te korte tijd dat ik haar ken. Ik heb soms het idee dat ze het opdringt om mijn beste vriendin te zijn, en ook om dingen te doen die ik niet altijd wil doen. Wat moet Ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-05-05 10:56:00
Maak haar duidelijk dat ze niet je beste vriendin is, Misschien komt het hard aan, maar dit is ook niet leuk voor jou. Je kent haar nog maar kort, dus ze zal het moeten begrijpen.
(2767) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-05-09 16:43:00
Ik heb net hetzelfde meegemaakt. Ik ben haar beste vriendin geworden en had er geen spijt van. tot dat ze zei dat ze me beu was. nu heb ik niemand meer.
(2769) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-09-09 17:19:00
Tsjaa...

Dat lijkt me echt nogal lastig.
ik zou haar zeggen, op een vriendelijke toon:


" Ik heb het idee dat je opdringt om mijn beste vriendin te zijn.
En ik heb eigenlijk nog gewoon wat tijd nodig.
ik ken je nog niet echt lang,
En om nu al te zeggen dat je mijn beste vriendin bent ?
Begrijp me niet verkeerd,
Ik vind je hartstikke aardig,
Maar ik heb nog even tijd nodig."

En als ze zegt:

Oke is goed!

Dan is het goed,
maar als ze heel stom reageert, en het stom vind dat jij tijd nodig hebt,
is het waarschijnlij ook geen goede vriendin.
(2989) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-09-27 10:53:00
jha ik zou zeggen
meisje ik vind je kei leuk ma ik ken je noch maar kort
dus ik weet dat je opdringt voor beste vriendinnen te zijnn mij maakt dat nie veel uit en alles we elkaar goedhebben leren kenne alles gewone vrienden zou ik zeggen jha je kunt mijn beste vriendin zijn
(3032) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).