Informatierecht kinderen


23 - Echtscheiding info »  -  Informatierecht kinderen »
2010-06-06 18:53:00
rechten van mijn dochter van 14 jaar
Mijn dochter woont nu om en om bij mij en bij vader, met als hoofdverblijfplaats bij vader, nu wilt ze al 9 jaar volledig bij mij wonen, wat zijn haar eigen rechten?, ik heb alles al geprobeerd, Groetjes van een wanhopige moeder (ja, het komt zelden voor, maar ook andersom kan het zo gaan,ik weet dus ook als vrouw zijnde wat de meeste mannen moeten meemaken)
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-06-06 18:53:00
Ja, ook ik zit als moeder in die situatie. Het co-ouderschap is helemaal niet haalbaar en er begint serieuze wrevelingen te onstaan met de kids en hun vader. De kinderen zijn echter 12, 10 en 6. Welke sterke motivatie moet ik hebben om de kinderen effekes tot rust te kunnen laten komen bij mij?
(2818) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-06-26 19:11:00
hey, heb zelf 2 dochters, nu 16 & 14 j. Al jaren willen ze niet naar vader omwille van serieuze problemen. 2 j terug hebben ze ZELF en ZONDER mijn medeweten een brief geschreven tav de procureur. Het leek me het beste om met de vader rond de tafel te gaan zitten, maar dit lukte totaal niet (ik had ze opgestookt, ik was slecht, ik gaf ze teveel, enz...). Plots kregen we een brief van de procureur en werden we gedagvaard, evenals de vader. De kinderen konden in alle rust (en in alle vertrouwen; want ik weet nu nog niet alles!) hun verhaal doen. Ze gaan nu reeds 2j NIET meer naar hun vader en voelen zich gelukkiger dan ooit tevoren. Ikzelf krijg geregeld dreigmails van de vader, maar reageer daar nooit op. Ik ben ontzettend blij dat de rechter echt luisterde en na al die moeilijke jaren ze eindelijk resultaat hebben!
het ging niet zonder problemen, maar ik zou zeggen HOU VOL!!!!
(2858) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).