Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-04-16 18:10:00
vrienden met je ex na je relatie met elkaar
Mijn vriend heeft het uitgemaakt na 3 maand relatie. Het ging heel goed tussen ons... Alles klikte gewoon... Maar hij begon te twijfelen en nu is hij tot het besluit gekomen dat hij blijkbaar niet klaar is voor een nieuwe relatie... Maar hij wil wel vrienden blijven en ik wil hem ook niet volledig kwijt want ik mis hem heel erg en zie die ook nog altijd heel erg graag... Weet alleen niet hoe ik die vriendschap moet aanpakken... Is niet makkelijk als je nog zoveel gevoelens voor die hebt en hem eigenlijk terug wil...

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-04-16 18:10:00
Het is heel erg begrijpelijk dat je nog gevoelens voor hem hebt, maar dat weet hij waarschijnlijk ook. Het is natuurlijk lastig, ook als je al 3 maanden lang een relatie hebt gehad. Maar waarschijnlijk is het ook het beste voor hem. Probeer open te staan voor andere mannen, et zijn er genoeg op aarde, misschien overtreffen ze hem niet allemaal maar blijf gewoon een goede vriendschap met hem houden! En ik weet zeker dat het wel lukt! Op een dag denk je alleen nog maar aan vriendschap tussen jullie twee!
heel veel succes!
xx
(2739) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-05-27 18:21:00
Heee, ik heb ongeveer het zelfde, ik was hopeloos verliefd op mijn vriend, maar nu is het uit en hij wilt vrienden blijven. Ik zei;'Ik weet het niet , want ik heb gewoon te veel gevoelens voor jou, en te veel met jou mee gemaakt.' Met een andere vriend heb ik het ook eens gedaan. Het gaat niet goed, je blijft verliefd. Dus mijn tip is, denk niet aan hem, vergeet hem ook al is het moeilijk, maar als je vrienden blijft, dan blijf je verliefd.

Succes!
Xxx
(2805) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-01-05 10:46:00
ben ik het niet helemaal mee eens...... ik heb twee en half jaar een relatie gehad,maar wij hebben heel hard voor onze relatie moeten werken... iedereen was tegen...familie,vrienden ,geloof...maar na twee jaar vechten waren wij zo moe...dus hebben we het uitgemaakt en zijn we verder gegaan als vrienden.... maar die vriendschap heb je niet zomaar.....wij hebben een jaar voor de vriendschap die we nu hebben hard moeten vechten...en het is ons gelukt.... terwijl wij allebei nog van elkaar houden en elkaars grote liefde zijn....gaan we gewoon verder met ons eigen leven...omdat dat moet en omdat het niet kan dat wij samen zijn... vind ik nu deze vriendschap belangrijker dan bij haar terug gaan als geliefde...we zijn nu 2,5 jaar verder en het is de beste vriend die ik me maar kan wensen.... heel hard vechten en niet opgeven ook niet wat wanneer de één of de ander een ander liefje krijgt..... slikken en gewoon doorgaan
(3210) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).