Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2010-03-04 10:55:00
Hallo, de laatste weken negeert mijn vriendin me meer en meer..ook als we uitgaan
Na een moeilijke scheiding van mijn ex liep ik zowat 8 maanden op de dool toen ik een vroegere vriendin toevallig terug tegenkwam. We waren op slag verliefd, de passie laaide hoog op. Zij komt ook uit een scheiding, heeft twee kinderen en heeft al tientallen relaties achter de rug die steeds weer stuk lopen. Vanuit die context is ze een vrije vrouw, ik kom eigenlijk nog maar pas uit een 'warm nest', alhoewel ik ook wel altijd een bepaalde vrijheid wou hebben. Steeds weer zei ze dat ze genoeg gehad heeft van knipperlichtrelaties en dat ze met mij een hechte relatie wil. We zijn nu net iets meer dan een jaar samen en ondanks kleine discussies geraakten we er altijd uit. We matchen ongelooflijk goed, doen veel dingen samen. We hebben een apart huis zodat we elkaar wat rust gunnen. t is wel zo da' een viertal dagen bij haar slaap en we dan ook intiem zijn. We zijn op reis geweest en t was fantastisch..maar nu de laatste weken loopt het fout. Ze vindt da'k haar verstik, te dicht bij haar staat en dat ze niet weet wat ze wil. Als we uitgaan kan ze niet verdragen da'k wanneer ze een gesprek heet met andere mannen efkes bij haar kom staan...ze noemt me een plakbeest. Ik zie daar niks verkeerd in maar zij vindt dit 'lastig'. Tijdens de karnavalvakantie escaleerde het conflict en nu wil ze een week time-out. Ik stuur haar soms een berichtje of e-mail maar ze heeft daar maar een paar keer op geantwoord en nu negeert ze me compleet. Mijn vertrouwen krijgt daardoor een deuk maar wil vechten voor die relatie. Hoe moet ik daar nu mee omgaan...ik voel me rot en denk alle dagen aan haar...

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-03-04 10:55:00
Hallo, ik vind dit heel vervelend voor je, maar heb je dit met haar besproken en wat was haar antwoord. Ik herken haar reactie omdat ik dat ook heb gedaan in het verleden. Op dit moment irriteerd je haar, sorry misschien klinkt dit te direct. Ik vermoed dat zij toch behoefte had aan liefde en nu haar vrijheid. Misschien heeft zij in de vorige relatie teveel emoties onderdrukt, waarvan zij het nu (onbewust) uit. Het is moeilijk, maar als jij de enige bent die voor de relatie wilt vechten, dan heeft het geen nut.
Sorry dat ik te direct ben.
S.
(2652) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).