Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2010-03-04 11:03:00
Film gekeken met een vriend, einde relatie?!
Ik heb een half jaar geleden film gekeken met een gewone vriend,allemaal niks bijzonders maar dit heb ik toen die tijd niet verteld aan mijn vriend aangezien ik die bewuste dag een soort van ruzie met hem kreeg. nu dus een half jaar later is e er achter gekomen en is ontzettend boos en voelt zich bedrogen. hij heeft onze 3 jarige relatie uitgemaakt om deze reden. nu wil ik hem natuurlijk terug, maar hij weet het nog niet. krijg alleen maar smsjes met dat ie vind dat ik echt te ver ben gegaan. mijn vraag wat moet ik hier mee. zal mijn (ex) vriend mij alleen willen laten voelen dat hij het niet leuk vind dat hij boos is of is hij het vertrouwen door dit kwijt waardoor hij me echt aan de kant zet?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-03-04 11:03:00
Als het een gewone vriend was en er is niks tussen jullie gebeurd is, dan zie ik geen reden waarom je ex de relatie heeft beŽindigd. En persoonlijk vind ik dat je hem kon vertellen na jullie ruzie van toen der tijd. Waarom is hij zo wantrouwig? Dat snap ik niet of heeft hij nu volgens hem een goeie reden om de relatie te beeindigen, wat hij misschien allang wou doen. Jij kent hem beter dus de situatie zou jij beter kunnen inschatten. Ga je niet schuldig voelen voor niks, want ik vind dit echt kinderachtig van zijn kant.
S.
(2653) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-03-04 19:12:00
Laat maar even uitrazen. Niet reageren op al die boze sms-jes. Hij wil jou ook terug, anders zou hij geen sms-jes blijven sturen, maar hij wil ook horen dat jij fout zat. Als het weer rustig is uitleggen dat hij jou moet vertrouwen, ook als je een keer met een vriend weg wil. Wel beloven dat je hem dit vantevoren even zegt natuurlijk.
(2656) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).