De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-02-28 15:02:00
vriendschap of verborgen liefde
hallo, sinds vorig jaar heb ik iemand leren kennen waarmee het enorm klikt, 1 blik zegt meer dan 1000 woorden en we vulde elkaar aan en we begrepen elkaar door 1 woord te zeggen, hij heeft een vriendin en ik ben vrijgezel, als we elkaar zien is er een vonk die telkens overspringt ons gesprekken gaan over onze interesses die we beide hetzelfde hebben, hij vraagt veel aan mij wat ik leuk vind , ik kom er vaak nauwelijks tussen,als ik bij hem ben negeert hij de hele omgeving .. en ik vroeg aan hem 1x voor de grap een knuffel maar die knuffel duurde langer als 3 min.. en laast deed hij of hij pijn had en ik keek even erna omdat ik fysiotherapeut ben van beroep, en hij vertelde mij dat hij even niet mocht belasten maar de volgende dag gebruikte hij het gewoon of het nooit is gezegt dat hij het niet mocht belasten , is dit gewoon omdat hij door mij aangeraakt wilde worden?
ik weet niet meer wat ik hiermee moet.. ik vind hem stiekem enorm leuk en geef veel om hem. kan iemand mij hiermee helpen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-02-28 15:02:00
hahahaha het is een leuke gevoel wat je beschrijft. Het lijkt alsof jullie allebei elkaar leuk vinden. Waarom maak je dat niet bespreekbaar. Misschien op een discrete manier? of speels? wie weet kom je erachter.
(2641) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-04-05 22:08:00
Probeer dit eens: maak eens lang oogcontact met hem en kijk wat er dan gebeurt...
(2725) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-04-06 12:46:00
pas op dat je niet verliefd wordt op iemand die jou misschien alleen als een leuk flirt-avontuurtje ziet. Vraag hem eens naar zijn vriendin..iemand die met anderen op deze manier flirt terwijl hij een relatie heeft komt op mij niet al te betrouwbaar over!!
(2727) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-04-30 23:38:00
bedankt voor jullie tips..!!
(2758) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-06-04 21:55:00
Ik heb precies hetzelfde ervaren enkele maanden geleden. Mijn relatie ging door een diep dal,en is ondertussen verbroken,en hij bood maar al te graag een luisterend oor. Er was ook een vonk telkens we elkaar smsten of over chat,geflirt maar afgesproken dat er niks meer zou volgen. Nu heeft zijn partner hem verboden om nog met mij contact te houden en ik heb daar onverwachts heel erg van afgezien alhoewel ik altijd volhield dat het gewoon een hechte vriendschap was. Achteraf bekeken moet ik bekennen en toegeven dat zijn partner gelijk heeft,het zou inderdaad de verkeerde kant zijn opgegaan. Er is blijkbaar maar een dunne grens tussen vriendschap en verliefdheid als het over man en vrouw gaat.Onderzoek gewoon eens bij jezelf hoe je je zou voelen moest je hem opeens moeten missen om één of andere reden en nooit meer zou kunnen zien of spreken. Dan kom je al een heel eind verder en kan je beter oordelen welke kant dit opgaat.
(2816) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-10-31 17:31:00
een paar maanden geleden ontmoette ik een erg aantrekkelijke man. ik dacht dat hij mij ook leuk vond, maar dat had ik dus helemaal fout begrepen!
op een avond vroeg ik of hij met me naar bed wilde, hij keek me raar aan, maar begon me evengoed heftig te zoenen. 's morgens was hij ineens weg, maar lag er wel een briefje: dat hij getrouwd was! ik voelde me zo stom! het was een soort film moment, zo romantisch maar zo dom!!
dus geloof hem niet zomaar, vraag eens verder over zijn vriendin.
(3083) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-01-19 07:46:00
hallo
ik heb juist hetzelfde, ik ben een man met een lange relatie heb een vriendin van mijn verloofde leren kennen waarmee het ook enorm klikt, die blik, dat gevoel , dat elkaar begrijpen door naar elkaar te zien. wij denken hetzelfde, voelen hetzelfde enz... en ze spookt ook de hele dag door mijn hoofd. Ik kan dit gevoel niet beschrijven , ik weet niet of het verliefd zijn is, het is veel dieper dan dat. geen van de 2 heeft de neiging om bvb elkaar te kussen of dergelijke maar toch is er die link, alsof we soulmates zijn. sommigen van de buitenwereld hebben precies al meer gezien dat wij zien, maar ik doe volgens mij niets verkeerd, ik zie mijn vriendin graag, maar ik voel me momenteel beter bij haar, omdat ik mezelf kan zijn en open. ik denk niet dat iemand jou kan helpen of tips geven, ik denk dat je alles op zn beloop moet laten gaan en zien wat op je afkomt, gevoelens kun je niet tegenhouden, en hoe harder je probeert, hoe harder het groeit.
(3847) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).