Echtscheiding algemeen


23 - Echtscheiding info »  -  Echtscheiding algemeen »
2010-02-08 22:36:00
1 van de 2 kinderen wil bij ex-partner gaan wonen
Toelichting: HUIDIGE SITUATIE:heb op dit moment full-time de zorg voor mijn 2 kids(zoon 19 jr & dochter bijna 18 jaar),en wat vastgelegd is in het convenant.Ontvang voor hun beiden dan ook alimentatie van mijn ex-vrouw. Nu wil mijn dochter(na 1,5 jaar bij mijn ex-vrouw gaan wonen,duidelijk omgekocht zonder dat ze het zelf in de gaten heeft,maar is even niet anders) Moet deze gewijzigde situatie via de rechtbank vastgelegd worden.??? En wat zijn eventuele mogelijke zaken waar ik tegenaan kan lopen als we ieders (zonder ergens op papier te laten zetten)de alimentatie tegen elkaar wegstrepen(ik ontvang dan voor mijn zoon/en moet betalen voor mijn dochter) Ik bedoel mbt.:studiefinanciering,kinderbijslag,zorgtoeslag,ged. aftrek van betaalde alimentatie etc.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-02-08 22:36:00
Je zou beter met je dochter praten want misschien is zij een beetje in de war en heeft het allemaal niet op een rij.Vergeet niet ze is geen klein kind meer en ze is aan het veranderen en haar gevoelens zijn op dit moment belangrijker dan waar jij je druk over maakt.Probeer ook het vertrouwen van je ex-partner te winnen om toe weten waarom je dochter bij haar wilt komen wonen.Ik weet zeker dat er een logische verklaring is en de papierwerk komt wel goed.En je dochter is volgens de wet bijna volwassene en gaat toch eens op haar eigen wonen.Maar je moet haar het gevoel geven dat zij gesteund wordt door beide partijen.Succes!
(2576) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-02-10 00:36:00
Ik kan op dit moment slecht bij haar gevoelens.Ze geeft aan dat ze haar moeder een 2e kans wil geven(na ca. 1,5 jaar geleden door haar bij mij achtergelaten te zijn,na het opstarten (tijdens het huwelijk) van een nieuwe relatie waar ze nu mee samenwoont.)
Mijn ex-partner en ik zijn nu niet bepaals "on speaking terms"
(2580) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).