Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-02-28 14:59:00
hoe leer je het weer
hallo, ik ben in het verleden door zowat al me vrienden/kennisen verlaten door dat er wat in me priveleven gebeurde(iets wat me partner toen had gedaan, niet vreemd gaan was dat)waardoor ik ook erg veranderde. op een gegeven moment kreeg ik in de gaten dat ze niet meer met me om wouden gaan, dus ik stelde de vraag aan hun dan werd er gezegd, nee het heb niks met jou te maken, en ik negeer je toch niet ik zeg je nog gedag.waardoor ik me steeds afstandelijker ging gedragen, spraak zelfs een keer af met een van hun en hij loop zo me huis voorbij stapte in zijn auto en reed weg.toen dacht ik oke dan maar zo, maar ik zit er nog steeds mee dat het zo gegaan is en het preciese antwoord heb ik nooit gehad.ik wil dit afsluiten maar dan wil ik wel graag weten wat er nou precies was.ik ben trouwens nog wel steeds bij die partner en haar verwijt ik het ook nog weleens dat het haar schuld is dat er niemand meer langs komt.en sinds dien maak ik ook niet meer zo makkelijk vrienden, omdat er toch wat wantrouwen op de een of andere manier is ontstaan naar mensen toe.zeg er wel bij dat ik toen der tijd niemand van die mensen ook maar iets gedaan heeft,mocht dat dan toch zo zijn hadden dan echte vrienden niet kunnen praten er over zij wisten toch wat er aan de hand was. tenminste als erbij hun wat was ging ik wel naar ze toe om bij te staan.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-02-28 14:59:00
Ik voel met je mee, ik heb nu ook geen vrienden meer of tenminste zo voel ik het. Ze zijn er wel maar op een of andere manier stoot ik ze af omdat ik bang ben dat ze me weer kwetsen. mar ja bij mij ligt het anders.
Ik weet niet precies waarom je vrienden zo reageren, maar misschien zijn ze niet blij dat je nog steeds bij die partner bent nadat wat er is gebeurd. Jij hebt je keuze gemaakt. Denk goed na of het aan hun ligt of aan jou, misschien heb je iets onbewust gedaan.En trouwens als ze echte vrienden waren zouden ze niet zo doen. Echte vrienden bespreken dingen met elkaar. Je moet jezelf niet blijven kwetsen. Alles heeft een reden, mensen zullen komen en gaan in je leven.
(2640) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn