Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2010-02-13 14:21:00
help jaloerse vriendin
ik heb nu bijna 2 maanden met mijn vriendin. Maar hebben onderhand al paar keer ruzie gehad. Voordat het officiŽl mijn vriendin werd zat ik met haar en een ander meisje in de flow. Heb uiteindlijk voor haar gekozen, maar het andere meisje kende ik al voor haar en is een hele goede vriendin van mij. ik bespreek bijna alles met haar dus we sms ook veel. we hadden ook vaak dirty talk zeg maar met elkaar..zo hebben wij altijd al tegen elkaar gepraat en er zitten geen bedoelingen achter. dus bleef ik dat in het begin een beetje doen. Ik heb nooit wat met haar gedaan, en ik ben ook helemaal niet van plan wat te gaan doen met haar of welk ander meisje dan ook. Maar mijn vriendin kan haar dus niet uitstaan en haat haar heel erg, en ze kent haar niet eens. Alleen vanwege het feit dat ik zo heb gedaan. mijn vriendin kan het al niet hebben als ik haar thuis breng van een feestje. of als ik met haar ga chillen. In de ogen van mijn vriendin ben ik fout geweest, maar ik heb nooit wat uitgespookt dus ze is gewoon hartstikke jaloers. ik heb het haar duidelijk gemaakt en wilde praten, maar dat is er niet meer van gekomen. maar ik ben bang dat we binnenkort weer ruzie om zo iets onzinnigs hebben. Het liefste wil mijn vriendin dat ik niet meer met haar omga, maar dat zal nooit gebeuren. maar als ik met haar afspreek, wil ik dat gewoon normaal kunnen vertellen en wil het niet stiekem gaan doen. want als ik dat wel ga doen, vind ik dat ik fout bezig ben want dan verzwijg ik dingen. en het is ook alleen met haar, elk ander meisje zou ze geen/ minder moeite mee hebben. Dus wat moet ik doen, want zo kan de relatie niet verder vind ik.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-02-13 14:21:00
Sorry hoor, maar een heel logische reactie van je vriendin... Met haar heb je dus meer dan bij een willekeurig ander meisje en als je met haar dirty talk contact hebt en hebt gehad en alles bespreekt met haar, vind ik het niet raar dat je vriendin zo reageert. Draai het voor de grap eens om... nu heb niet jij, maar zij een "gewoon" hele goede vriend, maar daar had ze wel hetzelfde soort contact mee en lekkere smsjes... zou jij je daar op je gemak mee voelen als zij dr lekker ging chillen of aleen mee naar huis ging?! En als jij dan zou zeggen dat ze er niet zo'n contact meer mee mag hebben, trekt zij partij voor die andere vent... en is ze bereidt om steeds herrie met jou te hebben om het "niet zo heel normale" contact te blijven houden ... Ik denk dat je het andersom ook niet zou trekken... Als je je vriendin zo geweldig vindt, zou je geen behoefte moeten hebben om het andere contact zo vast te blijven houden, heb je genoeg aan je vriendin.. Kun je wel andere vriendinnen maken, maar niet een die voorheen ook geinteresseerd was in jou en waar je dit soort smsjes mee hebt gestuurd. Geen verwijt, maar zou eens goed nadenken welke van de 2 relaties je het meest waard is.... ?!
(2590) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-02-17 11:04:00
Wat goed dat jij hier zo openlijk over bent!
Een mens zoekt over het algemeen een 'veilige haven' in een relatie. Als jou vriendin dit bij jou niet vindt en ze toch bij jou wil blijven, zal ze duwen en trekken aan hoe de dingen zijn om toch die 'veilige haven' te creeeren. Lukt dit haar niet, dan zal ze vroeg of laat uitgeput concluderen dat het hopeloos is en (met een litteken!) zal ze de relatie met jou beŽindigen. Natuurlijk is er ook voor jou een grens aan wat je wilt opgeven voor haar, wees hier duidelijk in tot waar je je wilt aanpassen om haar die 'veilige haven' te bieden. Dan kan zij kiezen of ze hier genoegen mee neemt. Succes~!
(2604) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).