Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-09-13 21:07:00
hoe komt het dat ik mijn vriendin niet geloof ?
Ik ben een meisje en heb een zeer goede vriendin , maar het probleem is we hebben altijd ruzie omdat ik haar niet geloof, ik weet niet of ik haar kan en mag geloven.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-09-13 21:07:00
omdat,je.vriendin,is,geloof,je,haar
(3001) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-09-22 00:07:00
Vraag je eerst af, waar het gevoel vandaan komt, waarom je haar niet gelooft. Kijkt ze je niet aan tijdens haar mogelijke leugen, spreekt ze zichzelf tegen? Probeer dat eerst uit te zoeken en confronteer haar dan met wat je ziet.
(3020) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-09-22 07:52:00
Sorry dat ik het zeg, maar vriendschap is in mijn ogen iets anders dan wat jullie hebben. Echte vrienden zullen niet tegen elkaar liegen en ook echte vrienden geloven elkaar op hun woord
(3021) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn