Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-01-29 18:29:00
hoe komt het dat ik mijn vriendin niet geloof ?
ik ben een meisje en heb een zeer goede vriendin , maar we hebben bijna elke dag ruzie , omdat ik haar niet geloof... ik weet niet of ik haar kan en mag geloven en of ze de waarheid spreekt tegen mij... ik wil haar wel geloven maar het lukt me niet?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-01-29 18:29:00
dat heb ik ook vaak ik heb heel vaak ruzie met mijn vriendin omdat ze heel snel boos word.
(2545) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-02-28 14:48:00
Je zou jezelf kunnen afvragen hoe dit komt. Of het van jou kant komt of van haar. Wat heeft jou laten twijfelen aan haar of wat heeft zij gedaan dat je dit gevoel hebt.
(2639) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-03-21 21:44:00
ik heb dit ook gehad. die vriendin ontkende dat ze loog maar zei wel elke keer wat anders. ik kwam erachter dat ze niet echt om mij gaf en mij alleen 'gebruikte' als zij het nodig had en zij bleef zitten, ga ik nu totaal niet meer met haar om. misschien moet jij daar ook aan denken, niet zo extreem van totale negatie maar wel minder met haar om gaan en dan kijken wat zij doet.
ik hoop dat je er wat aan hebt.
(2682) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn