Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-01-29 18:29:00
hoe komt het dat ik mijn vriendin niet geloof ?
ik ben een meisje en heb een zeer goede vriendin , maar we hebben bijna elke dag ruzie , omdat ik haar niet geloof... ik weet niet of ik haar kan en mag geloven en of ze de waarheid spreekt tegen mij... ik wil haar wel geloven maar het lukt me niet?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-01-29 18:29:00
dat heb ik ook vaak ik heb heel vaak ruzie met mijn vriendin omdat ze heel snel boos word.
(2545) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-02-28 14:48:00
Je zou jezelf kunnen afvragen hoe dit komt. Of het van jou kant komt of van haar. Wat heeft jou laten twijfelen aan haar of wat heeft zij gedaan dat je dit gevoel hebt.
(2639) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-03-21 21:44:00
ik heb dit ook gehad. die vriendin ontkende dat ze loog maar zei wel elke keer wat anders. ik kwam erachter dat ze niet echt om mij gaf en mij alleen 'gebruikte' als zij het nodig had en zij bleef zitten, ga ik nu totaal niet meer met haar om. misschien moet jij daar ook aan denken, niet zo extreem van totale negatie maar wel minder met haar om gaan en dan kijken wat zij doet.
ik hoop dat je er wat aan hebt.
(2682) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).