De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2010-03-05 12:20:00
Slechte intenties als vriendin
Als je vriendin erachter komt dat iemand slechte intenties heeft met jou, maar ze niet ten uitvoer komen, moet ik dan bevriend blijven met die persoon?

We hebben in het verleden veel meegemaakt samen, wat een band heeft gecrëeerd. Tevens is haar zoon, bevriend met mijn zoon, wat een beslissing voor mijzelf moeilijk maakt.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2010-03-05 12:20:00
Voeg die persoon waarde toe aan je leven?
Ja? Dan erover praten. Nee? Dan dumpen en laat de kinderen, kinderen zijn.
(2659) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-10-28 20:05:00
Zelf heb ik ook zo'n persoon gekend waar het er ook zo aan toe ging. Ik heb ook veel met haar meegemaakt en moest haar uiteindelijk toch dumpen omdat het té ver ging. Kijk wat voor jezelf het beste is en denk ook aan je zoon, maar maak het jezelf niet te moeilijk.
(3078) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).