Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-03-05 12:20:00
Slechte intenties als vriendin
Als je vriendin erachter komt dat iemand slechte intenties heeft met jou, maar ze niet ten uitvoer komen, moet ik dan bevriend blijven met die persoon? We hebben in het verleden veel meegemaakt samen, wat een band heeft gecrŽeerd. Tevens is haar zoon, bevriend met mijn zoon, wat een beslissing voor mijzelf moeilijk maakt.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2010-03-05 12:20:00
Voeg die persoon waarde toe aan je leven?
Ja? Dan erover praten. Nee? Dan dumpen en laat de kinderen, kinderen zijn.
(2659) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-10-28 20:05:00
Zelf heb ik ook zo'n persoon gekend waar het er ook zo aan toe ging. Ik heb ook veel met haar meegemaakt en moest haar uiteindelijk toch dumpen omdat het tť ver ging. Kijk wat voor jezelf het beste is en denk ook aan je zoon, maar maak het jezelf niet te moeilijk.
(3078) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).