Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2010-03-05 12:20:00
Slechte intenties als vriendin
Als je vriendin erachter komt dat iemand slechte intenties heeft met jou, maar ze niet ten uitvoer komen, moet ik dan bevriend blijven met die persoon? We hebben in het verleden veel meegemaakt samen, wat een band heeft gecrŽeerd. Tevens is haar zoon, bevriend met mijn zoon, wat een beslissing voor mijzelf moeilijk maakt.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2010-03-05 12:20:00
Voeg die persoon waarde toe aan je leven?
Ja? Dan erover praten. Nee? Dan dumpen en laat de kinderen, kinderen zijn.
(2659) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-10-28 20:05:00
Zelf heb ik ook zo'n persoon gekend waar het er ook zo aan toe ging. Ik heb ook veel met haar meegemaakt en moest haar uiteindelijk toch dumpen omdat het tť ver ging. Kijk wat voor jezelf het beste is en denk ook aan je zoon, maar maak het jezelf niet te moeilijk.
(3078) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn