Ervaringen met Internet dating (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2012-03-09 23:19:00
Waarom liegt iedereen over zijn of haar leeftijd?
Na een tijdje op verschillende dating sites rondgekeken te hebben en zelf een paar dates gescored te hebben die achteraf niets bleken te zijn omdat ze ALLEMAAL ernstig gelogen hadden over hun leeftijd, lengte en gewicht e.d. Waarom liegen zoveel mensn op dating sites, ze vallen toch een keer door de mand en dan is de ander boos omdat zij of hij zo belazerd is. Je zoekt toch iemand van rond je eigen leeftijd.
Antwoorden en reacties
2012-03-09 23:19:00
Om fakers en leugenaars een 'halt' proberen tegen te houden bestaan er ook webcams die een real time beeld geven! Laat ze wel ff een gebaar maken met hun vingers, want ook beelden kunnen 'geleend' worden!
(3894) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-03-12 11:51:00
Ik lieg niet of mijn leeftijd o.i.d. maar ik heb ook niks te verbergen om zo te proberen in de smaak te vallen bij de ander. Daten doe ik niet en heb geen ervaring met datingsites. Maar als mensen dat doen dan lijkt mij dat ze zoiets doen uit onzekerheid. Bang dat de ander hem te oud vindt of nog te jong. Of te dik of te lang. Waarheid komt toch wel eens naar voren en je kan beter gelijk eerlijk zijn dus ik denk dat het echt uit onzekerheid en een soort schaamte komt. Maar ga lekker verder daten en vraag niet te veel persoonlijke dingen op gebied van uiterlijk. Wil je wel iets weten qua uiterlijk stel dan gewoon meer opener vragen zoals "" hoe oud ben je ongeveer?" ( onder de 20 jaar tussen de 20 en 25 jaar tussen de 25 en 30 jaar tussen de 30 en 35 jaar of tussen de 35 en 40 jaar"" Hoe lang ben je ongeveer? (155 tot 160 meter of 160 tot 165 meter). EN NOG EEN TIP VRAAG BIJ EEN VROUW NOOIT NAAR HAAR GEWICHT. DAT LIGT ZO GEVOELLIG OOK NIET NAAR HAAR CUPMAAT. VROUWEN KUNNEN OP GEBIED VAN UITERLIJK ZEER ONZEKER ZIJN DUS RICHT VOORAL OP HET INNERLIJK EN JE HEBT EEN VOORSPRONG!
(3897) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-07-10 11:44:00
Waarom er gelogen wordt??

Het merendeel op datingsites, zit hier toch alleen maar voor sxdates! En tja wat maakt liegen dan nog uit... het gaat erom dat er een fysieke date komt, en tja zowel de dame als de man heeft gelogen, ze willen beide sx, dus die sx komt er wel als er eenmaal een fysieke date is. En dat je dan gelogen hebt, tja een vervolg date wilde je toch al niet....

Het is de wereld ff een momentje wat mooier maken als dat hij is.. Zie het maar als reclame, de Bigmac van macdonald ziet er in het echt toch ook niet zo mooi uit als in de reclame, en toch eet ik hem op. Met andere woorden, zie het maar als reclame maken voor je zelf...... het merendeel dat liegt over zich zelf zal er waarschijnlijk niet zitten om de liefde van zijn leven te vinden.
(8092) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).