Ervaringen met Internet dating (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2011-08-27 19:13:00
Hebben jullie ook de ervaring dat kinderen dates afstoten?
Ik merk dat als ik in mijn profiel in een dating site eerlijk zeg dat ik vier kinderen heb en co-ouderschap er bijna geen reactie komt en als ik dit niet vermeld wel, maar dan haken veel mannen al snel af als ze horen dat ik vier kids heb. Ik heb zelfs al een keer een stomme opmerking gehad van, geen wonder dat je nog geen date hebt met zoveel kinderen, of denk je dat je nog wel tijd over hebt voor ons?
Ik heb nu weer eerlijk in mijn profiel gezet dat ik kinderen heb om die eikels die alleen een 10 jaar jongere vrouw zonder kinderen uit mijn buurt te houden want daar word je niet vrolijk van. Ergens moet er toch wel een echte vent rondlopen die niet schrikt van een paar (leuke) kids.
Antwoorden en reacties
2011-08-27 19:13:00
Ik heb daar geen ervaring mee maar het lijkt mij inderdaad wel een goed idee om aan te geven dat je wel kinderen hebt. Dan weten de anderen waar ze aan toe zijn. Een vriend van mij was juist erg blij met iemand die een paar kinderen had. Hij had deze zelf niet en dat erg gemist. Nu had hij in een keer een leuk gezin! Er zijn ook mensen die het lastig vinden, je moet het maar net met iedereen kunnen vinden. Je hebt naast de nieuwe partner er ook verschillende karakters en meningen bij. Zelf zou ik om deze reden ook lastig vinden als vrouw van 45 zonder kinderen. Je kan tenslotte niet met iedereen bevriend zijn en denk dat een relatie met een man en zijn kinderen dan ook weer zorgen mee kan brengen. Pas ik wel in het gezin, hoe zien zij mij. Daarnaast deel ik ook niet de ervaring die je wel als ouder hebt vanaf jaar 0 met de kinderen. Als zogezegd nieuw groepslid zal ik ze nooit zo goed kennen als de partner en ken ook hun ontwikkeling niet meegemaakt. Ik denk dat er ook mannen zijn die zo denken.
(3665) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-12-14 09:25:00
Ik ben een vader van 43 en heb nog twee jonge kinderen 6 en 9. Wat hier geschreven wordt ondervind ik ook steeds, en vraag me soms ook af of er vrouwen zijn die daar niet om geven, ik ben nu al 6 jaar alleen en ben nu ongeveer 2 jaar aan het zoeken, maar steeds loopt het mis als ik zeg dat ik 2 kindjes heb.
(3805) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-12-11 00:39:00
ik ben een gescheiden vader van 29, heb 2 kinderen in co-ouderschap (4.5 en 3 jaar) ik zit op een website waar het gebruikelijke profieltjes bladeren niet eens mogelijk is. Je komt gewoon direct met elkaar in contact en kan elkaar berichtjes achterlaten, en indien beide toevallig online gezellig aan de klets gaan. De foto's van de ander worden pas na verloop van de chat zichtbaar,
maar ook de hele uitgebreide vragenlijst over je hobbies, je favoriete kleur en de afmetingen van je koelkast of wat voor een geks ze tegenwoordig allemaal willen weten, zijn niet van toepassing, het is toch leuker om daar gewoon zelf achter te komen als je met elkaar in gesprek bent.

Wel kan je elkaar een openingsvraag stellen die de ander voorgeschoteld krijgt zodra je gematched word door de computer. (1x per week als man = gratis, elke dag een match = abo) Ik heb hier gebruik van gemaakt om mijn situatie uit te leggen, ik merk hier dan ook dat sommige mensen gelijk heel direct op de blokkeren knop drukken, een enkeling neemt de moeite om te zeggen dat ze daar niet op zitten te wachten en verwijderen je dan ook. Toch heb ik in een jaar tijd veel leuke contacten op gedaan, maar stond ik er zelf nog niet open voor, ik zat nog in de verwerking.

Ondertussen wel veel leuke contacten gehad maar nooit echt gedate.
al deze mensen waarmee ik contact had in het afgelopen jaar wisten van mijn huidige situatie, en hoewel er velen gelijk afhaken zitten er echt wel leuke meiden tussen die ondanks dat toch wel nieuwschierig zijn.

Op moment van schrijven heel erg leuk contact met een dame, en we gaan elkaar snel ontmoeten, ook al zou daar niks uitkomen. Het heeft me wel geleerd.. kijk in de eerste plaats naar je zelf. Voor mij veranderde het contact heel erg toen ik gestopt was met zoeken en wat meer voor de nieuwschierigheid en gezelligheid contact had. En ook dan zal je nog wel eens mensen tegenkomen die achteraf toch afhaken,. maar dan heb je tenminste wel een tijd leuk contact gehad. En wie weet zit die ene speciale er vanzelf eens tussen. Ik was de hoop ook even verloren. Maar pas toen ik daardoor minder aan het zoeken was, ging het vanzelf.

De site die ik bedoel is overigens paiq(als ik dat hier mag noemen)

En ja, het kan een tijd duren voordat je met iemand gezellig aan klets gaat, en zo ineens zit je heel gezellig aan de klets met meerdere mensen. Ik hoor van de vrouwen daar echter wel dat er toch helaas ook wel een hoop idioten zijn die maar op 1 ding uitzijn, maarja daar ontkom je op internet denk ik helemaal niet aan als vrouw zijnde. Maar ik hoop dat ik voor beide kampen toch een goed woordje kan doen :) ze zijn er echt nog wel.. stop met zoeken en het word vanzelf een stuk leuker op dit soort sites.
(4065) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).