Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2009-11-05 19:52:00
Hoe moet ik doen?
Ik had een keer ruzie met mijn vriendin en toen ging ze de hele tijd met iemand anders om, alleen nu is het al weer goed en ze blijft ook veel met die andere omgaan. Maar ik vind die andere niet echt zo aardig, maar heb haar toch geaccepteerd . Maar nu doet dat meisje heel lullig en bot tegen me. Wat moet ik doen? Ik wil geen ruzie met dat meisje anders kwets ik mijn vriendin misschien ;S. En dat wil ik niet. En ik ben toch bang dat mijn vriendin haar helpt inplaats van mij ofzo ;S.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-11-05 19:52:00
ik snap wat je bedoeld, ik heb hetzelfde alleen nu doet mijn eigen vriendin raar tegen mij. Ik probeer zoveel mogelijk met haar om te gaan, en er achter te komen wat ze bedoeld. Succes!
(2370) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-02 22:53:00
Ach mijn vriendin ,had ineens het zo gezellig met andere vriendinnen .
Maar ik heb een leuke band met mijn kinderen en kleinkinderen en dat zag ik als jaloersheid .Ze had ineens ook een buffertje ging naar concerten en Ave maria in de Westerkerk en uit eten zo zei: ze non verbaal zie je hoe leuk of ik het heb .
Zo moet je het zien .! Dat speelt vaak een rol .Die je niet begrijpen kan .

Veel goeds in vriendschappen
(2411) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-15 20:50:00
Hee,
Dat heb ik nu ook precies..:(
Ik heb het gevoel alsof ze mijn beste vriendin inpikt..
En dat is volgends mij ook haar bedoeling..
Ik weet ook niet wat ik moet doen..
xxx - Demi
(2431) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn