Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2009-11-05 19:52:00
Hoe moet ik doen?
Ik had een keer ruzie met mijn vriendin en toen ging ze de hele tijd met iemand anders om, alleen nu is het al weer goed en ze blijft ook veel met die andere omgaan. Maar ik vind die andere niet echt zo aardig, maar heb haar toch geaccepteerd . Maar nu doet dat meisje heel lullig en bot tegen me. Wat moet ik doen? Ik wil geen ruzie met dat meisje anders kwets ik mijn vriendin misschien ;S. En dat wil ik niet. En ik ben toch bang dat mijn vriendin haar helpt inplaats van mij ofzo ;S.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-11-05 19:52:00
ik snap wat je bedoeld, ik heb hetzelfde alleen nu doet mijn eigen vriendin raar tegen mij. Ik probeer zoveel mogelijk met haar om te gaan, en er achter te komen wat ze bedoeld. Succes!
(2370) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-02 22:53:00
Ach mijn vriendin ,had ineens het zo gezellig met andere vriendinnen .
Maar ik heb een leuke band met mijn kinderen en kleinkinderen en dat zag ik als jaloersheid .Ze had ineens ook een buffertje ging naar concerten en Ave maria in de Westerkerk en uit eten zo zei: ze non verbaal zie je hoe leuk of ik het heb .
Zo moet je het zien .! Dat speelt vaak een rol .Die je niet begrijpen kan .

Veel goeds in vriendschappen
(2411) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-15 20:50:00
Hee,
Dat heb ik nu ook precies..:(
Ik heb het gevoel alsof ze mijn beste vriendin inpikt..
En dat is volgends mij ook haar bedoeling..
Ik weet ook niet wat ik moet doen..
xxx - Demi
(2431) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).