Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2009-10-27 22:40:00
stiekem roken ea kleine dingen
Wij kennen elkaar nu negen jaar en zijn een jaar samen. Mijn vriend is inmiddels zo goed als gescheiden na een huwelijk van 35 jaar. Alles is ok,maar ik heb een ontzettend probleem met vertrouwen. Een aantal keren heeft hij sms jes verzwegen die plaatsvonden tussen een collega en ( ook ex vriendinnetje) Deze waren volgens hem niets zeggend en heeft me meerdere keren verteld dat het over was tussen hun. Sms jes tussen hun hoorden niet in zijn gsm en dus heeft hij ze verwijderd. Ik ben er achter gekomen, omdat ik in zijn gsm( logboek) ben gaan kijken. Ook niet goed ik weet het, maar ik word gek van die onrust. Daarnaast hadden we samen een deal op 1 januari dat we zouden stoppen met roken, maar heb ik een aantal malen sigaretten gevonden, hem daarmee geconfronteerd omdat ik het haatte als hij stiekem zou roken. Beloofde toen het niet meer te doen, maar helaas nu word ik regelmatig recht in mijn gezicht aan gelogen. Ik weet dat hij zo nu en dan stiekem rookt, want ik ruik het en ik ben ontzettend gekwetst dat hij hier nog steeds over liegt. Ik haat leugens en word hier ontzetttend onrustig van. Kortom wat moet ik hiermee? Als ik er wat van zeg dan ontkent hij..

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-10-27 22:40:00
Hallo, ik denk dat uw vriend er helemaal niet aan toe is alweer in een relatie te zitten. Hij vindt u wel leuk, vindt het ook wel makkelijk zo'n relatie, maar toont weinig respect en geeft niet het gevoel nu helemaal met u 'maatjes' te zijn.
Kan ook niet na een huwelijk van zo lang. Geef het wat ruimte, en accepteer geen enkele leugen meer. Overweeg te stoppen, want hij is niet eerlijk tegen u.
(2342) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).