Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-10-27 22:29:00
Vrouw wandelt met andere man. Jaloers.
Mijn vrouw gaat steeds meer wandelen en heeft nu een man, vrijgezel/weduwnaar, ontmoet met wie zij steeds vaker weg gaat. Ik respecteer volledig dat zij graag wil wandelen, ben zelf niet zo'n wandelaar, maar heb hier toch moeite mee, omdat zij zijn dan soms een hele dag weg zijn. Speelt mee dat zijn overleden vrouw dezelfde naam heeft als mijn vrouw; ons huwelijk wat is ingedommeld en zoekende zijn hoe nu verder. Ik heb gezegd dat ik moeite met de situatie heb en gevraagd of er 'meer' speelde. Hierop is ontkennend geantwoord. Ben wel jaloers omdat zij nu leuke dingen doet met een ander en wijzelf daar niet aan toekomen. Hoe moet ik hiermee omgaan?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-10-27 22:29:00
Laat ze maar wandelen, en vraag uw vrouw of ze het wellicht leuk vindt ook eens iets met u te ondernemen. Wat u dwars zit is niet dat wandelen, maar vooral het goede kontakt dat ze hebben. Zoek iets voor uzelf, een clubje, hobbie oid en ontmoet zelf nieuwe mensen. Dan wordt u ook weer aantrekkelijker voor uw vrouw. Mijn vrouw werd er vooral gek van dat ik nooit iets voor mezelf deed en daardoor teveel op haar zat te wachten. Maar ik begrijp dat het moeilijk is als de vrouw waarmee je getrouwd bent geniet van een andermans aandacht. Sterkte ermee, komt wel goed.
(2341) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-11-25 18:18:00
Toevallig wandelde mijn vriendin ook vaak met een andere man, maar ik ben totaal niet jaloers, want wij hadden een zogenaamde open relatie. Ze vertelde op een gegeven moment dat die man niet met haar wilde vrijen, omdat hij getrouwd was en zich aan zijn belofte wilde houden. Overigens moet ik zeggen dat de hele dag met elkaar wandelen en in de gesprekken je ziel aan elkaar blootleggen intiemer is dan vrijen. Je kunt je afvragen wat 'meer' is.
(2399) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn